Hogyan győzzem meg anyut, hogy vihessem a telefonom suliba? 13l (októberben 14)
Szóval a telefonom a zsebpénzemből vettem amit a nagymamámtól kapok.(plusz karácsonyi pénz apámtól)
De anya nem engedi,hogy magammal vigyem bárhova is,otthon meg nem engedi,hogy használjam.Viszont néha előfordul,hogy egy szakköröm tovább tart,beraknak órák után egyet és nem tudok hazaszólni,a suliból meg azért nem hívják fel a szülőket.Olyankor is mindíg én vagyok lecseszve.Ezért arra gondoltam magammal vihetném,hogy tudjak szólni.Órán úgy se venném elő nem vagyok okostelefon függő.
Hogy győzzem meg?
"De anya nem engedi,hogy magammal vigyem bárhova is,otthon meg nem engedi,hogy használjam."
Akkor minek van telefonod? Szinte nem is használod. :/
A kislány vette magának a telefont a kis zsebpénzeiből.
Próbáld meg úgy meggyőzni anyukádat, ahogy előttem is mondták, hogy a szakkörre hivatkozol, hogy akkor később végzel hamarabb sötétedik is már és nagyobb biztonságban éreznéd magad, ha tudnál nekik szólni, hogy mikor mész haza meg egyáltalán tudsz telefonálni. A másik, hogy az órák alatt úgyis kikapcsolod vagy lehallkitod. A telefon azért van, ha bármi van tudj nekik szólni! Mondd meg anyukádnak, hogy nagyobb biztonságban éreznéd magad, ha nálad lenne és ismernek téged, hogy nem fogsz vissza élni a bizalmukkal és akkor használod úgyis csak, ha lehet. Szerintem meg lehet Őket győzni, mert 100%, hogy szeretnék, ha biztonságban éreznéd magad és biztonságban lennél. Próbáld így megközelíteni.
Anyukad nem aggodos :-)
Nalunk kotelezo vinni a telefont es megirni hol jarnak van e csuszas v kesik a vonat ill felhivni nagyapat ha szakad az eso es akkor megy kocsival ....
Szia! Boldog szülinapot előre/utólag is. Én szerettem volna magamnak egy íróasztalt az új házunkba, de apa nem engedte f*anc se tudja miért. A szekrényhez cipeltem egy széket, és a polcra tett lapra kezdtem rajzolna nyitott ajtónál. Arra jött apukám, és megszánt. Rá egy héttel ott volt az íróasztal és a szék.:)
Azt javaslom, mikor reggel suliba mész, rakj egy konvervdobozt a táskádba, és délután, ha hazamész, anyukád előtt kezdd el nyomkodni meg ilyenek. Erre tuti rákérdez. Te mond azt, hogy régen konzervdobozokkal telefonáltak, és mond el neki az érveket, meg a szegény én sztorit.
Úgy tűnik anyád tényleg egy hárpia:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!