Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha van egy telefonom amin...

Ha van egy telefonom amin októberben jár le a hűség, akkor eladhatom most? Fizetném októberig a készülékrészletet az nem gond, de nem élhet azzal esetleg vissza az új tulaj, hogy az én nevemen van?

Figyelt kérdés
Illetve ha mobilkereskedésbe adnám el, akkor is meg kéne várnom míg letelik a készülékrészlet vagy eladhatom?
2014. júl. 27. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor adod el, amikor akarod, csak fizesd a részletet végig és számlát is.
2014. júl. 27. 14:35
 2/5 A kérdező kommentje:
de attól még az én nevemen lesz a készülék, és ha valaki visszaél vele?vagy ez hülyeség? magánszemélyre gondolok,telefonos ad számlát azt hiszem.
2014. júl. 27. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha találsz olyan bolondot aki megveszi, add el.

De ehhez tényleg valami idióta vásárlót kel lelned.

2014. júl. 27. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:

U.i.

Értsd meg, a vevő legalább annyira kockáztat. Vesz egy készüléket, aminek a működése attól függ, te befizeted-e a számláidat.

Épeszű vevő ebbe nem megy bele.

2014. júl. 27. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem:( igazatok van. akkor sajnos meg kell várnom míg letelik az idő.köszi a válaszokat!
2014. júl. 28. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!