Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám erősen leszidott,...

Anyukám erősen leszidott, amiért metált hallgatok. Ez miért volt jó? 11/l

Figyelt kérdés

Anya megnézte a telefonom(ezzel nincs baj), majd megnézte, milyen zenék vannak letöltve. És leszidott, miután meghallgatott egy általam letöltött metál számot, hogy hogy bírom ezt hallgatni, és már napi szinten nézi, milyen zene van letöltve, mit hallgatok. Pedig mindig azt mondogatta, hogy akármilyen zenét hallgathatok, neki mindegy, a lényeg, hogy nekem tetszen. Mit tegyek, hogy engedje, hogy ilyen zenét hallgassak?

11/l

2016. szept. 12. 20:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
ps: ez a klipp szerintem tetszeni fog :)
2016. szept. 12. 21:25
 12/29 anonim ***** válasza:
91%

Csak a lényeg maradt le:

https://www.youtube.com/watch?v=ZObLwDczJAQ

Duality by Slipknot / O'Keefe Music Foundation

O'Keefe egy zene suli - és bizony az alapító tagokat lehet látni a klipben. Brian épp Panterás pólóban zúz.

2016. szept. 12. 21:59
 13/29 anonim ***** válasza:
9%
Sok rocker igénytelen mint az állat. Ne legyél ilyen. Csak rá kell nézni néhányra és ha elmegy melletted elhányod magad. Ha mégis ezt fogod követni akkor fürödj sokat és tanuld meg nem lenézninazt aki mondjuk Justin Biebert szeret :). (Nem akarok általánosítani, tudom, hogy vannak kivételek de én sajnos nem találkoztam egyel sem.)
2016. szept. 12. 23:18
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

13 - neked is ajánlom a klippet. Ott a hordában két iskola alapító is ott van. Ők annyira nem igénytelenek, hogy külön intézetet nyitottak a metál rajongó fiatal tehetségeknek.

A munkahelyemen az a legnagyobb metál arc, aki öltöny nyakkendőbe jön piknikre is. Egyáltalán nem a rock tesz igénytelenné. Ellenben az igénytelen zene, az megint más kérdés. A felszínes emberek csak azt nézik, ki mit visel, milyennek mutatja magát. Igényes rockerek is vannak.

Sőt egyetemi tanárom pl Black metal rajongó.

Amit te látsz, és ami a valóság, nem ugyan az. Egy lázadási kultúra lényegét, a szülők és a társadalmom megbotránkoztatását kevered össze a metállal. De nem csak lázadva lehet metált szeretni.

Te elnézed a rockereket és a metál headeket, miközben arról írsz, hogy mi ne nézzünk le, ha JB rajongó vagy. Érzed, hogy nincs meg a kölcsönös tisztelet egymás iránt? És nem az én oldalamról, hanem a tiédről.

2016. szept. 13. 07:15
 15/29 anonim ***** válasza:
91%
Azt hallgatsz amit akarsz .. ebbe ne akarjon már beleszolni ... szerintem cseréljünk anyukát egy hétre .. nem fogja a telefonod nézni többet a zenék miatt :D az én anyukám mai napig ilyen zenéket hallgat ... van amitöl ö is falra tudna mászni de ezt általában csak KisGrofo és társai érik el :D
2016. szept. 13. 13:59
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
14#. Hidd el van elég indokom lenézni egyes rockereket. Akik szolidan halgatják azokkal semmi bajom. Én se mutatom meg az öltözködésemben milyen zenét hallgatok. De az, hogy naponta látom, hogy ezek a lelki szegény emberek mások válán sírják ki az életüket és olyan zenét hallgatnak amitöl nekem a fájdalom jut elöször eszembe. Köszi nem kérek ebböl. Az utolsó csepp jó kedvem elmegy ha rájuk nézek. És igen. Nem szeretem öket, és tudom vannak ilyen alfajtái de mint hozzá nem értö, így nem tudom és nem is akarom. Egy szó mint száz. 14 évesen nem kéne ilyen lelki állapotba lenni pláne nem úgy öltözködni ahogy ezek szoktak.
2016. szept. 13. 16:53
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdemes bosszankodnia. Mások is hallgatnak gyerekkorukban igénytelen dolgokat.
2016. szept. 13. 17:36
 18/29 Lilith1994 ***** válasza:
91%

Igazabol az a baj hogy az ilyen igenytelenekre mondjak hogy rocker.... ez mindig fel huz... es nemelyik rock zene igenyesebb mint jo par popp szam. Melyebb erzesek vannak benne.

Megertem hogy nem szeretned tudni es meg ertem hogy masok nem szeretik ezt a zenet de konyorgom na azokkal az idiotakkal hozzatok minket egy kalap ala! :( nagyon rossz erzes. :(

2016. szept. 13. 21:47
 19/29 anonim ***** válasza:
Igaz, rosszul tettem, hogy általánosítottam. De meg kell értened, hogy sajna nem találkoztam kivételel így nem isnismerhetek olyat.
2016. szept. 13. 22:34
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem minden "rocker" igénytelen, de akik ilyeneket hallgatnak azok általában elég beteg emberek.
2016. szept. 14. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!