Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jobb, ha inkább hallgatok...

Jobb, ha inkább hallgatok ennyi idő után?

Figyelt kérdés

Eléggé szappanoperába illő, amit le fogok írni. Párom (27) nem tudja, hogy ki az édesapja. Véletlen gyerek lett. Az anyukája nem mesélt neki soha erről. Ő egyszer kérdezte meg tőle, de egyértelmű választ nem adott a páromnak csak, hogy így alakult és hogy ő tudja azt, hogy vannak féltestvérei. A férfi vezetéknevét elárulta, de elég gyakori név.

Mi szoktunk erről beszélni, hiszen a páromat kicsit bántja, hogy az apa személyét nem tudja kihez kötni, nincs egy arc előtte. De kérdeztem tőle, hogy megkeressük e és ő azt válaszolta, hogy nem akar csalódni és inkább jobb így.

A helyzet viszont most úgy alakult, hogy a fülembe jutott, hogy ki lehet az apja. És ha jobban bele gondolok hasonlítanak is. Nagyon furán érzem magam... A férfi is falubeli, tehát ismerik egymást, mégha csak látásból is. A vezetéknév is stimmel, amit az anyukája elárult neki.

Ne mondjak semmit?

Nincs jogom hozzá, hogy felbolygassam az életét senkinek. Annyit azért kérdezek majd tőle, hogy ha én tudnék valamit szeretné e hogy elmondjam. És akkor így ő el tudja dönteni. Nem akarom egyből rázúdítani. Ti mit tennétek?

2013. okt. 29. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Milyen a kapcsolatod az anyóssal.

Ha viszonylag normális,én vele beszélnék.

2013. okt. 29. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
Miért kell belekotorni abba amibe nem kotor bele egy intelligens ember?
2013. okt. 29. 13:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló! Ha nem tudsz normálisan, intelligens ember módjára hozzá szólni, akkor kérlek ne tedd! Nem lett semmibe sem "belekotorva" ha elolvastad volna és tudnád is értelmezni.
2013. okt. 29. 13:33
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Én elmondanám a páromnak. Nem azért, mert kavarni akarnék, hanem mert képtelen lennék még én is titkolózni előtte. Ha akarja, utánajár, ha akarja, nem.
2013. okt. 29. 13:37
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Én először anyóst kérdezném meg, hogy xy lehet-e a párod apja. Ha egyértelműen igennel felel, csak utána beszélj erről a pároddal. Ha nem ismeri be, felejtsd el a dolgot, mert bár jó eséllyel az a férfi az apja, nem sokra mész vele, ha az anyósod mindent tagad, mert apuka vagy tud a párodról, vagy nem.
2013. okt. 29. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Közelről sem biztos, hogy ő az apa.

Szerintem fogadt el a döntését, hogy nem akarja már tudni.

2013. okt. 29. 13:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Anyóssal inkább felületes a kapcsolatunk. Nem mernék ilyen dolgokról beszélni vele, elég karakán személyiség. Inkább nem mondok senkinek semmit, abból nem lehet senkinek semmi baja.
2013. okt. 29. 13:41
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
arra következtetek az írásodból, hogy amit hallottál az pletyka. Az pedig nem információ. Ennyi erővel bármit hallasz ezután az megbolygatná az életeteket. felejtsd el amit hallottál. Ha a párodat érdekelné, akkor már kiszedte volna az anyjából és nem csak egyszer kérdezett volna rá.
2013. okt. 29. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Na, mi lett, mit beszéltetek erről azóta a pároddal?:)
2013. nov. 23. 13:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem vele erről. Jobb, ha kimaradok ebből. Az édesanyja dolga lenne, hogy elmondja. A végén még olyan konfliktust okoznék, hogy én innám meg a levét.
2013. nov. 28. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!