Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
A volt párommal van egy két és fél éves kislányunk. Két évig munka után után állandóan kocsmázott, amikor nem dolgozott akkor is javarészt ott volt. Leginkább ezért romlott meg a kapcsolaunk. Nem egyszer mondtam neki,hogy ha így folytatja elfogom hagyni. Közbe az állandó megalásztatások és miegymás olyan is volt h a gyerek előtt bántott. Aztán beleuntam az egészbe és elhagytam, de úgy h írtunk egy olyan papírt h az ő felügyelete alatt van a kislányunk. Mellette megbeszéltük, hogy amikor úgy dolgozik akkor velem van. Eleinte ezt be is tartotta aztán egyre kevésbé hozhattam el, most pedig ott tartunk, hogy egy héten csak egyszer és inkább a dédire hagyja amikor ő dolgozik mondván hogy nehogy már nálam legyen többet a gyerek. Közben megkezdődött az ovoda,ha én nem öltöztetem át akkor koszosan viszi és fiús ruhába. Vagy éppen pizsamában.(Mondhatni,hogy tiltani akarja tőlem) Ez a hülye papír után mennyi az esélye, hogy én kapom meg a pici lányomat?

2016. szept. 5. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Képes voltál lemondani a kislány felügyeletéről? Ugyan milyen meggondolásból?

Én a bíróság elé vinném az ügyet és kérném a gyermekelhelyezést. Nem tudom, milyenek az esélyeid, de ennél rosszabbak úgy sem lesznek.

2016. szept. 5. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, hogy te az apuka vagy, vagy az anyuka. Feltételezzük, hogy az anya. Miért írtál alá ilyen papírt? Számomra ez érthetetlen. De, ami jó hír a ti papirotok nem hiteles,mert még egy ügyvéddel sem irattátok alá. Bírósági per kell, gyermekelhelyezés és akkor minden tiszta lesz, hogy ki is neveli a gyereket. Az anya általában elsőbbséget élvez.
2016. szept. 5. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Első: mert egyszerű ember, aki nem ismeri a jogot.

Kérdező, ez a papír semmit sem ér. Menj bíróságra, ott fognak dönteni.

2016. szept. 6. 06:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Biróságra vinném. A biró kér majd tanukat. Akikkel már most beszélj mert be lesznek rendelve.

Nem sokat ér a papirotok ha nincs rajta tanu, ha nincs akkor semmit!

Az óviba beszélnék az óvó nénikkel. (ruha)

Semmi sincs veszve a lényeg, hogy a gyermek annál a szülőnél legyen elhelyezve aki felelősségteljesen tudja ellátni. Nem a gyereken kell bosszút állni és felhasználni a kettőtök közötti konfrontációra. Az is sokat segit ha az egyik félnek állandó tartós kapcsolata van, esetleg új férj-feleség. Állandó tiszta lakást tud biztositani. Az, hogy a gyermek hol itt hol ott van arra oda kell figyelni, hogy ne össze-vissza legyen, hogy a gyermek életében rendszer legyen. Ez neki a legfontosabb. Két hetente hétvége stb. de azt tudja a gyermek mikor pontosan hol lesz, mire számithat. Össze-visszaságból az Ő gondolatai, érzései, cselekedetei is ilyenek lesznek.

Sosem késő!!!!

2016. szept. 6. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!