Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit gondoltok egy olyan...

Ti mit gondoltok egy olyan anyáról, aki naponta felpofozza a sokszor dacos, hisztis öt éves gyerekét?

Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 14:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%
Én ezt elítélem, mármint a pofozást, főleg napi szinten. Aki nem tud máshogy gyereket nevelni, az ne vállaljon. Más büntetési mód is van a világon. Amúgy meg azért az sem mindegy, mennyire dacos-hisztis egy gyerek. Sztem bőven van még egy "egészséges" szint... az a gyerek nem egészséges lelkileg az esetek többségében, aki síri kussban ül egész végig.
2016. szept. 5. 09:48
 22/26 anonim ***** válasza:
32%

Tehát a nő nem családfenntartó, ő csak úgy otthon van és herevere egész nap? Vagy hogy kell érteni ezt a mondatot?

Az apa keres gondolom többet, az anya pedig biztosít MINDEN MÁST. Áruld már el nekem kiscsillag, hogy ha az anya nem robotolna otthon hétfőtől vasárnapig, akkor mit enne, mit venne fel a kedves családfenntartó, ki intézne el bármit, ki takarítana, ki nevelné a gyereket?

Nem szép dolog a verés, de el tudom képzelni, hogy az anya teljesen besokallt.

Itt az ítélkezős díszes társaság azt az egyet felejtette el megkérdezni, hogy: miért ilyen az anya?

Lehet, hogy segítségre lenne szüksége ahelyett, hogy más is jól belerúgjon?

2016. szept. 5. 14:00
 23/26 anonim ***** válasza:
62%
Teljesen mindegy, hogy mi baja az anyának. (Mert hogy van neki valami, az tuti.) Egy felnőtt, érett, felelősségteljes ember keres magának segítséget és nem a saját gyerekén éli ki a frusztrációját... Ha ilyenkor felemelkedne egy nagy kéz, és őt is megsuhintaná párszor, amikor a gyereket üti, nyilván kitalálna valami mást. ÖÖÖ, mondjuk nevelés, öööö mondjuk szeretetteljes környezet, pl. példamutatás???
2016. szept. 5. 18:04
 24/26 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező, te ki vagy ebben a történetben?

Együtt laksz a családdal?

Ha nem, akkor honnan tudod, hogy NAPONTA pofozza föl az anya?

Esetleg egy kotnyeles szomszéd vagy, aki úgy érzi, hogy mindenbe bele kell pofáznia, még ha nem is tudja, pontosan mi a helyzet?

2016. szept. 6. 09:07
 25/26 anonim válasza:
72%
Rohadjon meg az az ember aki a gyereket veri, nincs semmi értelme az életének, akassza fel magát.. Idegbeteg állat, én tudom milyen felnolni egy ilyen vadálat mellett..
2016. szept. 11. 18:25
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
regen volt egy ilyen anyuka a "barati korben", folyton azt lattam, g szegeny gyereknek veri a kezet. 14 ev korul lehettem, de mar akkor le tudtam volna keverni egy hatalmasat e miatt annak a nonek. tovabbra se tudom jo szemmel nezni az ilyet. mindennek meg van az oka, valoszinu a gyerkocnek is van valami tenyleges gondja, ami miatt ilyen.
2016. dec. 1. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!