Most bennem nem bíznak?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Úgy terveztem hogy nyáron elmegyek valami házi buliba, szórakozóhelyre csakhogy kipróbáljam vagy megnézzem milyen lehet mert még nem voltam ilyeneken...Hát nem jött össze..persze emiatt nem a szüleimet hibáztatom mert sokszor volt az hogy nekem sem volt erőm, kedvem menni és akkor már meg sem kérdeztem de arra is volt példa hogy megkérdeztem mehetek-e egy barátomékhoz (szóval még nem is buliba) és akkor ott alszunk beszélgetünk ilyenek...értem hogy lehet hogy az lett volna a baj hogy lesznek fiúk? De akkor sem értem hogy az nekik miért fáj?? Szóval mit tudnék csinálni? Jól tudják hogy nem az az ember vagyok aki hagyja rábeszélni magát a hülyeségekre soha nem voltam részeg, tudok vigyázni magamra...Többször próbáltam megbeszélni anyával ezt és tényleg volt olyan hogy 1 órát ott ültem és beszélgettünk erről de nem is vette komolyan...szóval végighallgatott de közben nem is figyelt rám és utána sem engedte meg és már tényleg annyira rosszul érzem magam hogy egyfolytában lemondom a barátaimat és persze, megértik de ezt meddig akarják csinálni a szüleim? Teljesen úgy tekintenek rám mintha 10 éves lennék és komolyan sem veszik amit mondok, miközben a 15 évesek 90%-a bulizni jár minden hétvégén és nem azért mondom mert én is ezt akarnám csinálni mert nem vagyok rászorulva...Kérlek kíméljetek meg ettől a jaj ráérsz még meg nem vagy olyan felnőtt 16 évesen kommentektől mert szerintem az érettségi szintem megvan ehhez hogy tudjak figyelni magamra és a barátaimra. Mit tehetnék még? Mert már kezdek nagyon belefáradni?2016. szept. 3. 16:48
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg nem tarthatnál-e egy bulit otthon,
Vagy alhatna-e nálatok a barátod.
Hátha csak az a baj ,hogy nem tudják hová akarsz menni,vagy kivel akarsz bulizni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi hát megpróbálhatom ment a zöld jel:)
2016. szept. 3. 17:33
3/4 anonim válasza:
Mennyire van egy biztos baráti társaságod, akiket esetleg ők is ismernek. Nálunk pl sokáig az volt a baj, hogy nem volt egy fix baráti kör így nem tudták, hogy mikor kivel hova megyek tutira. Mióta ismerik őket (elhivtam ide hozzánk), azóta könnyebben elengednek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket:)
2016. szept. 3. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!