Nem bíznak bennem? Vagy mi a bajuk?
15éves vagyok egy erős gimibe járok majdnem kitűnő vagyok(3 db 4esem van). Rendszeresen sportolok,ami elveszi minden időmet.
Anyának és apának nem tudom mi a baja...
Először is kijelentették h felejtsem el h 18-20éves korom előtt barátom legyen(nem mintha eddig lett volna) buliba se járhatok(osztálybuliba se) és örülök ha évente 2x elmehetek a barátnőimmel a városba enni egy sütit.az iskolai teljesítményemmel nincsenek megelégedve,pedig sokszor tanulok hajnalokig..a sportteljesítményem sem elég jó(bár ez már egy külön téma).
Nem tudom ezt mire vélni...szerintetek?
Ha valoban ilyen jol tanulsz, akkor sajnos maximalistak veled. Egy kis lazasag belefer, en megdicsernelek ezzel a bizonyitvannyal egy eros gimiben, sportolas mellett.
Azt megertem, hogy a szuleid nem szeretnek, hogy tul koran kezdd a nemi eletet, az nem egeszseges. Talan ezert is feltenek, eleg benezni a szex temakorbe, ott a 16 evesek mar szexelnek erzelmek nelkul, a szuzesseguktol pedig szabadulni akarnak, mint valami stigmatol. Kis butak.
Mit sportolsz?
A sport a lovaglás,mehettem volna idén EB-re is de nem mentem,mert rengeteg pénz és úgy gondoltam h nem várhatom el a szüleimtől,hogy fizessék,elég pénzigényes sport így is.
Persze,természetes,hogy a férfiaktól óvnak,csak olyan sokszor olyan szemrehányóan felhozzák a témát mintha minden nap más pasival járnék haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!