Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bíznak bennem? Vagy mi a...

Nem bíznak bennem? Vagy mi a bajuk?

Figyelt kérdés

15éves vagyok egy erős gimibe járok majdnem kitűnő vagyok(3 db 4esem van). Rendszeresen sportolok,ami elveszi minden időmet.

Anyának és apának nem tudom mi a baja...

Először is kijelentették h felejtsem el h 18-20éves korom előtt barátom legyen(nem mintha eddig lett volna) buliba se járhatok(osztálybuliba se) és örülök ha évente 2x elmehetek a barátnőimmel a városba enni egy sütit.az iskolai teljesítményemmel nincsenek megelégedve,pedig sokszor tanulok hajnalokig..a sportteljesítményem sem elég jó(bár ez már egy külön téma).

Nem tudom ezt mire vélni...szerintetek?

2014. márc. 8. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha valoban ilyen jol tanulsz, akkor sajnos maximalistak veled. Egy kis lazasag belefer, en megdicsernelek ezzel a bizonyitvannyal egy eros gimiben, sportolas mellett.

Azt megertem, hogy a szuleid nem szeretnek, hogy tul koran kezdd a nemi eletet, az nem egeszseges. Talan ezert is feltenek, eleg benezni a szex temakorbe, ott a 16 evesek mar szexelnek erzelmek nelkul, a szuzesseguktol pedig szabadulni akarnak, mint valami stigmatol. Kis butak.

Mit sportolsz?

2014. márc. 8. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem a sajat meg nem valosult almaikat kergetik benned. ha a suli meg a sport nem megy egyutt, a sportot hanyagold vagy valts lazabb edzestervre. sportolokent 10-15 evig lehetsz sikeres (ha egyaltalan eljutsz arra a szintre), de a suliban megszerzett tudast senki nem veheti el toled.
2014. márc. 8. 15:09
 3/6 A kérdező kommentje:

A sport a lovaglás,mehettem volna idén EB-re is de nem mentem,mert rengeteg pénz és úgy gondoltam h nem várhatom el a szüleimtől,hogy fizessék,elég pénzigényes sport így is.

Persze,természetes,hogy a férfiaktól óvnak,csak olyan sokszor olyan szemrehányóan felhozzák a témát mintha minden nap más pasival járnék haza

2014. márc. 8. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Idosek a szuleid? Mondjuk 45 felettiek?
2014. márc. 8. 15:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Apa 45 anya 42
2014. márc. 8. 15:42
 6/6 without ***** válasza:
próbálj velük leülni beszélni de ne hagyd hogy veszekedésbe fajuljon, a legegyszerűbb dolog ha eléjük állsz és megmondod hogy ez így szar és milyen változást akarsz de sajnos 40 körül elég csekély az esély hogy ők változzanak ahogy tudsz neked kell majd igazodni hozzájuk de tartsd meg a személyiséged nehogy a saját maguk képére formáljanak ami a tanulást és a sportot illeti csak így tovább akkor még inkább nem igen lesz lehetőségük mibe belekötni, az EB-re a pénzt esetleg nyári munkával is összespórolhatod bár biztos nagyon drága többé kevésbé az ő támogatásukra is szükséged lesz majd a kövi EB-n szurkolok neked ;)
2014. márc. 9. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!