Hogyan lehet visszajutni a szülő bizalmába? A fejem tetejére is állhatok akkor sem bíznak bennem?
Konkrét dolgokat nem írnék. Belekeveredtem valamibe amibe nem kellett volna, meg a suliba voltak zűrjeim. De egyrészt már nem vagyok azokkal akikkel korábban, másrészt suliba is bejárok. Most meg azzal vádolt, hogy én vettem el egy 20ast. Ami nem volt igaz, utána kiderült, hogy bátyám vette ki mert kellett neki (az amúgy nem baj...)
Oké idő.. de mennyi?
Hát nem egy-két nap, hanem akár több hónap, és minimum olyannak kell lenned, mint egy földreszállt angyal. Te sem gondolhatod komolyan, hogyha elveszíted a bizalmad valakiben, az majd attól helyreáll a helyzet azonnal, hogy azt mondja "bocsánat, megváltozom".
Ez olyan, mint amikor van egy barátnőd, halálosan szerelmes vagy belé, úgy érzed minden happy, és kiderül, hogy megcsalt. Erre ő annyit mond, hogy "bocsánat, többet ilyet nem csinálok" - és elvárja, hogy elsőre elhidd neki, bízzál benne, és minden menjen tovább a régi kerékvágásban. Csakhát ez ugye nem így működik.
tudom, hogy a két eset - vagyis a Tied és a példám - teljesen más, mégis ugyan az a "mechanizmus".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!