Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltenek, vagy nem bíznak meg...

Féltenek, vagy nem bíznak meg bennem?

Figyelt kérdés
A városban van egy kocsma. Az osztálytársaim minden pénteken ott vannak. Itthon rákérdeztem a szüleimtôl, hogy elmehetek e arra a helyre, de nem engednek, mert biztosan iszok meg drogozok. Most féltenek, vagy nem biznak meg bennem? 18/F

#Jdjdjdjjd
2013. jún. 13. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem bíznak meg benned... az én szüleim elengednek ilyen helyekre (nem járok túl gyakran), pedig én lány vagyok - de megbíznak bennem, tudják, hogy nem csinálok butaságot. szerintem próbáld nekik elmagyarázni, hogy nem azért szeretnél menni, hogy lerészegedj és drogozz, hanem hogy beszélgess a többiekkel. mondd el, hogy megbízható vagy, már felnőtt ember, tudod hol a határ és vigyázol magadra.
2013. jún. 13. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Féltenek, a bizalom tök értelmetlen mert aki iszik és kipróbál egy-két drogot, az bizony sz*rik bele hogy az anyjáék megbíznak benne

Hány kezdő cuccozós egyetemista élt így? Rengeteg, legtöbbjük városba költözött fel, csak hétvégente jártak haza, a bizalom megvolt a laikus szülők részéről, közbe a gyerek meg élte világát

Kérdezd csak meg anyádékat hogy nem bíztok meg bennem? Szerintem azt mondja majd valamelyikük, hogy sz*rok bele akkor se mész, ez pedig a féltés másabb kifejezése

21/F

2013. jún. 13. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Is-is . Az osztálytársak minden hétvégi ottléte nekem is túlzásnak tűnne, nem szeretném,ha ilyen "társaság" lenne a fiam minden vágya.

Kérdéseim:

Idén végzel, vagy jövőre?

Milyen hírű a kocsma?

Terveid szerint pl. egyszer mennél havonta, vagy hetente a továbbiakban.

Mit és mennyit szándékozol inni?

Milyen "tapasztalatokat" szereztél már szeszes italokkal?

Mennyire bírod az ugratást, cukkolást?

Van-e valamilyen különleges indok (régi történet) a családotokban, ami indokolja a fokozott féltést?

2013. jún. 13. 18:06
 4/4 amicababa16 válasza:
felnot ember vagy nyugotan menj el nehogymâr 18 eves letedre anyu meg apu fogja akezed 24orâban jelentsd ki nyiltan hogy te penteken mesz az osztâlytrsaidal ha tecik tecik ha nem nem ha mindenben szotfogadsz meg a vegen azt veszel felesegul akit ok akarnak es nem te alj a sarkadra
2013. jún. 30. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!