Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy ombre hajat csináltassak?
Figyelt kérdés
2016. szept. 1. 13:40
1/13 anonim válasza:
ki fizetné? ők? miért nem engedik?
2/13 anonim válasza:
Nos, ha nagykorú vagy és önálló keresettel rendelkezel, semmi akadalya. Ha gyerek vagy még és nincs bevételed, akkor hanyagold a kérdést, mert nem ketfilleres kategória
4/13 anonim válasza:
spórold össze az árát, és csináltasd meg.
utána már úgyse tehetnek semmit:)
5/13 anonim válasza:
4# dehogynem tehetnek, pl. levágatják.
6/13 anonim válasza:
Minek akarsz ombre hajat? Én már akkor is röhögtem rajta, amikor divat volt, annyira igénytelenül néz ki, mint egy gusztustalan lenőtt haj. Most meg már nem is divat, kár lenne közröhej tárgyát csinálni magadból, én sem engedném a szüleid helyében.
7/13 anonim válasza:
Bizony, kislány, már nem divat.
8/13 anonim válasza:
Szeretnétek, hogy ombrésan nőjjön le a hajatok. :D
Nekem olyan álom ombrét csinál a fodrászom, hogy nem győzik dicsérni az emberek. Rengeteg vendége van, közszereplőknek is ő csinálja a haját, szinte kivétel nélkül ombrét, vagy balayage ombrét.
Kiment a divatból rég? Akkor biztos csak álmodtam, hogy még mindig tele vannak vele a magazinok és ugyanúgy viselik a hírességek is. Biztos csak ráképzeltem annak a sok nőnek a hajára az utcán. :D
9/13 anonim válasza:
Attól még, hogy sokan lemaradtak 2010-ben, még nem lesz divat!
10/13 anonim válasza:
Akkor mi a divat most, áruld el, kérlek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!