Milyen ész vagy nem ész érvekkel vegyem rá a szüleimet hogy megengedjék hogy csináltassak orr piercinget?
Mond meg nekik, hogy ha megengedik akkor kitakarítod az egész házat úgy, hogy minden csillogni fog és még a kocsit is úgy letakarítod, hogy olyan lessz mintha vadonat új lenne (kívül-belül) és hogy X héten keresztül minden nap elmosogatsz, lenyírod a füvet (ha van természetesen) és suliból csak jó jegyeket viszel haza :P
Persze csak ha télleg annyira fontos neked a piercing ;)
1. vagyok
Csak megerősíteni akarom, hogy komolyan írtam ám amit írtam.
Hidd el, hogy imponálni fogsz a szüleidnek azzal, hogy leveszel a vállukról némi tehert(ha csak pár hétre/hónapra). Ők nap mint nap munka után/előtt még dolgoznak a ház körül/lakásban (igen, a főzés is munka), hogy élhető/kellemes környezetet teremtsenek neked és maguknak. Ha megcsinálod helyettük ezeket a feladatokat (hogy ők is megengedhessék maguknak újra a pihenés luxusát) akkor látni fogják rajtad, hogy komolyan gondolod.
Ne csak szavakkal próbáld meggyözni őket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!