Jogosan teszik ezt velem a szüleim?
Nos nem tudom fenáll e még a probléma , de egy megoldást javaslok (ezt javasoltam egy másik kozelibb ismerősöömnek is, megoldotta a problémáit)
Nem érdekela lepontozás, se a negativ kritika, ugyis mindenki azt mond amit akar ebben a világban szoval:
kezdj el eddzeni ( rendesen ha nyilávn eddzotermre nem tudsz pénzt szerezni mert hát a szuleid nem adnak) akkor akár otthon is és egyél minél többet ( testalaktoddol fugg mondjuk, de azért irom igy elvégre nem tudom h pl kajábol mit hogyan kaptok egy nap így jobb mindent megenni amit csak tudsz )
És ha elérsz egy adott fizukumot amit reálisan megnézve egyértelmuen kijelented h jobb mint édesapádé. (ez lehet h egy év ketto is lesz)
utánna ha olyat tenne , hogy elakarja venni a pénzed, beszol bántani akar. szimplán határozott mozdulattal B*szd nekia falnak a foldnek az ágynak tanulja meg h nem igy mennek a dolgok és nem o a falu bikája.
Most jöhetnek az emberek az olyan szovegekkel hogy tisztelet a szuloknek ok nevelnek fel stb. De az én szemembe megszunik a szuloi státusz onnantol kezdve hogy valaki így bánik a gyerekével. és pont.
mellékesen megjegyezném, hogy anno olyan 13-14 éves koromig édesapám engem is vert néha, nem olyan durván de volt h nyoma maradt illetve alkoholista is. Én szintugy elhatároztam magam elértem egy jobb fizikumot mint az övé és egyik alkalommal a foldre kuldtem. azota meg se probált még csak agreszivan beszélni se velem. Inkább bemegy a szobájába ha konfliktus helyzet alakulna ki és én is ott vagyok.
"Ha káosz van, ne az áldozata légy. Hanem légy az aki irányítja a káoszt."
Nem kérek a kommentemre egyébb reflekciokat. köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!