Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez valami betegség a szülőknél...

Ez valami betegség a szülőknél, nagyszülőknél? Miért foglalkoznak ezzel?

Figyelt kérdés

Ha veszek egy ruhát, rögtön azzal jönnek, hogy van egy csomó. Komolyan nem tudom felfogni, mit nem értenek azon, hogy egyetemre nem vehetem fel azt, amit templomba, és buliba se vehetem fel a templomi/sulis ruhákat. A másik dolog, hogy adjam a tudatukra, hogy az én ízlésem is változik, 2 évvel ezelőtti a virágos, kislányos ruháim már nem tetszenek. És folyamatosan ez a téma, amivel felhúznak, ha eladok valamit, amit nem hordok az a baj, hogy jaj az milyen szép volt, ha megveszek egy magassarkút, de nem veszem fel rögtön utána, kapom azt a kérdést, hogy miért vettem, ha nem hordom.

Ha valamit szeretek miért kell rögtön a hülyeségeikkel elszomorítsanak? Mindig van pénzem, akkor hol itt a baj. Mit mondjak, hogy végre leszálljanak rólam?

2016. aug. 31. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Kérdés, hogy honnan van mindig rá pénz.
2016. aug. 31. 09:59
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Anyám is szerette azt vizslatni, hogy mit veszek, miben járok. Azt, hogy mennyiért vásárolok meg valamit. De akár jó árban, akár kicsit drágábban vettem valamit, abba ugyanúgy belekötött. Néha most is csinálja, pedig már régóta nem élünk együtt.

A másik, ami nálad is megvan, amikor ajánlgatja, hogy majd ez is jól áll, az is, ez miért nem tetszik és az miért igen? Ha van ember, akitől sose kérnék divattanácsokat, akkor az ő. De nem azért, mert eltér az ízlésünk, hanem mert neki egyszerűen nincs. Nincs rálátása a színekre, formákra, textúrákra. Ennek ellenére szórja a tanácsait. De nem foglalkoztam vele sosem, mosolyogtam és azt vettem fel, ami nekem tetszett.

Egyik füleden engedd be, a másikon meg engedd ki és kész.

2016. aug. 31. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Te vagy a bőrszerkós, mellkidobós ruhavásárlós.

Költözz el, aztán nem szólnak bele a dolgaidba. De ezt már sokan írták sokszor.

2016. aug. 31. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Az én öreganyám is mindig ezt csinálja ha veszek valamit! Mert bezzeg neki nem telik a 130 000 ft-os nyugdíjból! Szegény majd fogom sajnálni!
2016. aug. 31. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

nézd, ha a saját keresetedet költöd rá, akkor közlöd, hogy bocs, beadtam a rezsibe, állom a dolgaim, azt veszek magamnak amit akarok a feleslegemől. ennyi.

ha nem a saját kereseted költöd, akkor evvan. húzd meg magad, míg lesz saját kereseted ;)

2016. aug. 31. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
30%
Néha hallgasd meg őket kedvesen, néha meg mondd, hogy bocs most erről nincs kedved beszélni. Ha csak nem valami szélsőséges szubkultúra divatját követed (piercingek, tetkók), amivel tényleg elcsúnyítanád magad, akkor mondd magabiztosan, hogy igenis trendin, nőiesen öltözöl, csak ők le vannak maradva.
2016. aug. 31. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Dolgozol?
2016. aug. 31. 11:58
 8/8 anonim ***** válasza:
37%

Engem csak egy dolog érdekel:

Ki fizeti a zenészt?

2016. aug. 31. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!