Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti elmennétek a...

Szülők, ti elmennétek a gyereketek könyveiért, ha normálisan megkérne?

Figyelt kérdés

Először is tisztázzuk, hogy nem kicsi vagyok azért, 17 éves.

Óvatosan rákérdeztem nála nem e tudna elmenni értük, erre leszedte a fejemet.. Később párom megbeszélte vele a dolgot stb. lényegtelen.

Azért kértem meg rá, mert én elszeretnék utazni a maradék 3 napba, amíg tart a nyári szünet.(először is mert nem akarok 3 napig gép előtt kuksolni, másodszor meg azért mert suli közben úgyis csak hétvégente látom a barátom, messze lakik.. És úgy nem tudnék elmenni, ha ezért itthon maradnék.. viszont ezen kb. az egész család felkapta a vizet, merthogy ez az én dolgom lenne. (értem, de komolyan ennyit se kérhetek?) nem járok bulizni, rendes lány vagyok, suliból se lógok, tisztességesen megcsinálom a gyakszit, kb. házimunka 80%-át én csinálom (4 napig takarítottam a házat.xD) Ill. hogy ne anyunak kelljen meló után v. hétvégén, elmegyek én bevásárolni... szóval mondhatni eléggé önálló vagyok, mert sok mindent már magam intézek... ő meg dolgozik,mos, meg főz.. és mindig azt kapom, hogy mindent neki kell csinálni, vagy rokontól, hogy mert anyám bezzeg mennyit csinál, még a könyveimért se megyek el milyen szr vagyok. Nektek mi a véleményetek a szituról? ill. a feltett kérdésre is jöhetnek válaszok bőven.

Köszi szépen.

2016. aug. 27. 23:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

Ja amúgy ez az.

Odaadják azt szeptember elsején is, nem fogják betüzelni vagy nem mondják azt, hogy akkor nem lesz 1 évig könyved slussz.

2016. aug. 28. 15:58
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

telefonálj be az iskolába,hogy csak szeptember elsején tudod átvenni a tankönyveket.

általános iskolában vagyok tankönyvfelelős. tényleg nem vetjük máglyára a könyveket,ha valaki nem jön értük. de azért szólj be és akkor félre lesz rakva,hogy majd első nap átvehesd.

nem kell nagy ügyet csinálni belőle.

a szüleidet is megértem,hogy nincs kedvük munka után elmenni a könyvekért,amikor te most egész nap ráérsz.

nyilván téged is megértelek,hogy sokat segítesz otthon és csak ennyit kértél volna.. de ezen ne vesszetek össze. ha nem tudod megoldani,akkor átveszed elsején.pont

2016. aug. 29. 09:23
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.Nem tudom miért lettek lepontozva (főleg az utolsó 3). Holnap megpróbálom elkérni akkor (jeleztem üzenetben a tanárnak 2x is, de el se olvasta, úgyhogy ennek is örülök). De szerintem sem lesz gond, csak minden apró dologra így rá stresszelek.
2016. aug. 31. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!