Ezt miért nem teszi szóvá, hanem még segít is neki benne?
16 éves lány vagyok,másfél éves kapcsolatban, a párom 21 lett idén.
Na most, van egy 11 éves húgom, aki a párom egyik haverjával beszélget,aki 22 éves. Soha nem volt még barátnője,de tényleg. De ráhajtott a húgomra. Mondogatja neki,hogy mennyire gyönyörű stb, milyen kár hogy ilyen fiatal mert, "tetszik" neki. Viszont,én 13 évesen beszélgettem,ismerkedtem,barátkoztam egy 18 éves fiúval,aki hát hogy is mondjam.. Egyik unokatesóm uncsija. Nem vagyunk vérrokonok,sőt úgy vesszük hogy semmilyen se. Lényeg az,hogy apám mégis nekem állt hogy mit képzelek én hogy 13 évesen egy 18 éves CSŐDÖRREL beszélgetek,és hogy elfog beszélgetni a fiú apjával. Végül nem került erre sor, mert abba hagytuk a beszélgetést.
De kérdem én.. Ezt miért nem veszik észre? 11 évesen egy 22 éves fiúval? Sőt még anyum mondja is neki,hogy miket írjon a fiúnak,és dicsekszik vele előttem és párom előtt,hogy jaj miket beszélgetnek..
Igaz,apám nem tud róla, mert külföldön van.
Imént kértem tesóm,hogy segítsen felmosogatni, de anyum egyből szólt,hogy jaj hagyjam már hát mit akarok tőle..De az nem baj hogy azzal a fiúval beszélget.. SŐT,hogy egyáltalán ilyeneket beszélget egy fiúval,leszámítva a kort..Tényleg nem veszi észre,hogy ezzel csak a húgom rontja el? Ha nekem akkor ilyen eszem lett volna, le sem állok azzal a fiúval beszélgetni, mert látom,hogy milyen fiú is ő,és rájöttem,apám csak jót akart nekem.
Hát ne akarjon 11 éves barátnőt, mert bűncselekmény!
Én már tényleg nem hiszem el, hogy ennyi idióta van a világon, hát mi a fene van az emberekkel????
Mint ahogy írtam is, csak beszélgettünk,barátkoztunk.
Plusz, kiskorunkban is rengeteget találkoztunk ünnepekkor, csak nem beszélgettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!