Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak a családom nem...

Mit csináljak a családom nem tiszteli a privát zónát?

Figyelt kérdés
Nem rég apukám felszerelt az ajtómra egy zárat, hosszas kérés után, mert már sírógörcsöm volt attól, hogy folyton benyitnak kopogás nélkül (egyébként ez azért zavar, mert meztelenül járkálnak és néha kamerával skypolok haverommal, és ezt látják). Anyukám erre egyből kivette a zárat és az AJTÓT!!! is, azt mondva, minek egy 17 évesnek privát zóna. Nagymamám mellettünk lakik és ő is leszidott, hogy miért vannak egyáltalán ajtók egy családi házban, ahol minden közös (náluk még a wc-n sincs ajtó). Alapból is olyanok, hogy amikor kakilok, benyitnak, és akkor fürödnek, vetkőznek, stb, le se sz.rjaák, hogy én bent vagyok. Apukám kicsit normálisabb, de nem tud anyukámra hatni, ezért most próbál visszavágni, de sikertelenül, mert természetesnek veszik. Mivel tudom meggyőzni őket, hogy rakassák vissza legalább az ajtót, mert most is hallgatom a húskloffolást meg az üvöltözést tesómmal.

2016. aug. 27. 13:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Anyád hozzáállása beteges. En biztos nem hagynám, h ne legyen a szobamon ajtó
2016. okt. 12. 12:01
 22/23 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg gáz de,sajnos ismerős...(mondjuk nem ennyire durván)Viszont állj ki magadért mond meg nekik hogy 17 évesen illene egy kis privát zóna is!

Kiváncsi lennék anyukád fejére ha kora reggel álló f"szal oda mennél hozzá és elkezdenél neki valami tök átlagosról magyarázni,vagy ha ő wc-n van bemész álló dákesszel és beszélsz hozzá,vajon mennyire zavarná ez az eset?

2016. okt. 12. 13:39
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Állj a sarkadra! Apud meg segítsen neked :)
2016. okt. 12. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!