Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak a családom nem...

Mit csináljak a családom nem tiszteli a privát zónát?

Figyelt kérdés
Nem rég apukám felszerelt az ajtómra egy zárat, hosszas kérés után, mert már sírógörcsöm volt attól, hogy folyton benyitnak kopogás nélkül (egyébként ez azért zavar, mert meztelenül járkálnak és néha kamerával skypolok haverommal, és ezt látják). Anyukám erre egyből kivette a zárat és az AJTÓT!!! is, azt mondva, minek egy 17 évesnek privát zóna. Nagymamám mellettünk lakik és ő is leszidott, hogy miért vannak egyáltalán ajtók egy családi házban, ahol minden közös (náluk még a wc-n sincs ajtó). Alapból is olyanok, hogy amikor kakilok, benyitnak, és akkor fürödnek, vetkőznek, stb, le se sz.rjaák, hogy én bent vagyok. Apukám kicsit normálisabb, de nem tud anyukámra hatni, ezért most próbál visszavágni, de sikertelenül, mert természetesnek veszik. Mivel tudom meggyőzni őket, hogy rakassák vissza legalább az ajtót, mert most is hallgatom a húskloffolást meg az üvöltözést tesómmal.

2016. aug. 27. 13:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudnátok elmegyógyintézetbe küldeni anyádat?
2016. aug. 27. 15:54
 12/23 Fingkirály ***** válasza:
95%
Ha nincs ajtó a vécén, kemény lehet a "légkör" nagyanyóéknál, különösen egy combos fosroham után :)))
2016. aug. 27. 19:58
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
Szereld le te is anyádék ajtaját és aprítsd fel tűzifának, a sajátodat meg szereld vissza, és saját zárat csináltass.
2016. aug. 27. 21:13
 14/23 anonim válasza:
80%
Nekem is ez volt, van, ha rossz jegyet hoztam levettek az ajtom, elvettek a kulcsot az ajtobol, kopogás nélkul rámtornek, bedugják gyerek zárral a konektorokat hogy ne gépezek.. utálom oket!
2016. szept. 5. 21:22
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is szereled le anyádék ajtóját.
2016. szept. 5. 21:23
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
ha 18 leszel költözz el.
2016. szept. 22. 17:30
 17/23 anonim ***** válasza:
79%
Ha ez olyan egyszerű lenne...
2016. szept. 22. 17:55
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Hu, latom a sok kerdes kozott megbujik egy-egy gyagyas szulo is, nem csak a tinik dilok mindig.

Sajnallak kerdezo.

Szerintem amikor nincs otthon apukaddal szereljetek visszaaz ajtot.

Ervek.

- normalis hazban vannak ajtok

- normalis csaladban nem pucerkodunk mindenhol, foleg nem ha valaki skypol a hatterben

- igenis kell privat szfera. szereti az ember a csaladjat de kell neha eg kis sajat zug

- leckeirasnal zavar a kiabalas, kloffolas.

Kitartast kerdezo. Ha tudsz koltozz el!

2016. szept. 22. 21:42
 19/23 anonim ***** válasza:
74%
Menj be a hálójukba amikor biztos szexelnek, vagy a fürdőbe te is amikor anyád fürdik! Mondjuk egy tamponcsere közben is kellemetlen tud lenni ha rányitnak a másikra. Rögtön megérti miért fontos a privát zóna.
2016. okt. 11. 23:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Pofám leszakad mik vannak, azért mert 17 már nem ember..? Az ilyen anyáktól agyhúgykövet kapok..kitartás és vegyél paravánt..:P
2016. okt. 12. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!