Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez normális? Mit...

Szerintetek ez normális? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Elváltak a szüleim,anyámmal élek. Benne megbízok és mindent elmondok neki. Apámmal már más a helyzet.. vele nem olyan jó a kapcsolatom és semmit nem tud rólam. minap mikor átmentem azzal fogadtak hogy feltörték a facebookom,és elolvasták amit a legjobb barátnőmmel és a barátommal beszéltem(?)hogy micsoda?mi joga van hozza?azért van rajta jelszó hogy ne tudjon belépni akárki.. ennek a két embernek mindent elmondok(meg persze anya)és kicsit idegesít hogy ők meg pofátlanul elolvassák holott semmi közük nincs a beszélgetéseimhez.

barátommal nem váltottak életükbe 2 szót de ők nagyon jól ismerik és biztos átver meg hazudozik nekem.. anyámnak se tetszett először hogy vele vagyok együtt,de a családja miatt és hopp megismerte és pozitívat csalódott benne.ők meg sem akarják ismerni..kérdem én,miért ítélkeznek felette?3 hónapott küzdött értem mielőtt összejöttünk majdnem mindennap találkoztunk és 5-6 órákat együtt voltunk(mai napig is így van)akkor miért nem tudják felfogni hogy nem ver át?

Sajnálom ha hosszú lett.. De már nem tudtam magamba tartani. (Akik pedig idejönnének azzal okoskodni hogy ennyi idősen minek nekem pasi stb. attól térjünk most el,anya is jó kapcsolatot ápol vele és semmi baja nincs a barátommal) 13/L

2016. aug. 24. 21:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
oké,ma 3x próbáltam a kódot de nem működik. privátba esetleg leírnád a teljes menetet?:)
2016. aug. 25. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
2016. aug. 25. 15:46
 13/14 A kérdező kommentje:
ezt én értem.. de ha más gépről bejelentkezek NEM küld kódot és simán beenged. kipróbáltam
2016. aug. 25. 18:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért soha nem tudhatod, mikor és ki ver át. Most nem azt állítom, hogy a barátod átver, csak vigyázz erre majd a jövőben.

Azért durva lehet ilyen szülőkkel... Mármint, igen, már 13 évesen is kell a magánszféra, megértem, hogy aggódnak, de...

Nekem az apám tudja a jelszavamat, de eszébe se jutna belépni a profilomba, amikor a nappaliba laptopozok rá se néz a képernyőre, maximálisan megbízik bennem.

2017. jan. 15. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!