Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne tennem?...

Szerintetek mit kéne tennem? Normális ez?

Figyelt kérdés

Párommal összevesztünk a hétvégén, elég durva vita volt.

Én is hü..lye voltam akkor, viszont amiket mondott rám, az több, mint sértő volt.

Mindezt lenyeltem, nagy nehezen továbbléptem, hogy legalább kommunikálni tudjunk.

Erre ma véletlenül kiderítettem, h aznap, mielőtt "kibékültünk", találkozott a volt barátnőjével, akinek van párja, de még mindig oda van a páromért.

Teljesen kiakadtam, nem tudom hova tenni a szituációt, hogy mi volt ez, miért kellett??

Kérdeztem, írtam a páromnak, nem válaszol.

Nagyon kétségbe vagyok esve most...:(

2011. ápr. 20. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ott kellene hagynod...

összevesztek és egyből fut a volt párjához..ezt nem értem:D

2011. ápr. 20. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Na, én biztosan elhajtanám!Ezután ahányszor csak veszekedtek rohan a volt párjához? Ez megoldás? Beszélj vele. Mond meg hogy most az egyszer még elnézed ezt, de többször nem. Mit szólna ha te is elrohantál volna az exedhez? Neki hogy tetszene? Ez nem normális dolog amit csinált!
2011. ápr. 20. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Miket mondott?
2011. ápr. 20. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Adsz neki egy utolsó figyelmeztetést, de ha mégegyszer hibázik. Hát hujujuj...
2011. ápr. 20. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vedd úgy, hogy el vagy hagyva...
2011. ápr. 20. 16:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Most "értekezünk", s azt mondja, mivel nem volt kihez szólnia, ezért találkozott vele, kicsit beszélgetni akart.

Tiszta hülyének néz, valahogy nem érzi a dolgok súlyát.

2011. ápr. 20. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!