Miert ne hagyjak szüleim hogy főzzek?
18 eves vagyok és még otthon élek mivel iskolás vagyok.Nagyon szeretnék néha én főzni itthon de anya soha sem hagyja (ha neki is fogok kikapja a kezemből hogy ezt nem igy ezt nem úgy,hiába mondom hogy neten ugy olvastam es valószínűleg jo recept vagy nagymamám úgy mondta) Párszor csináltam mar ebédet de akkor is bele kötött pedig szerintem nagyon jol sikerült,es tesóm is azt mondta.
A kolléga nőinek azt mondta hogy nem szoktam főzni,meg nem is érdekel a dolog.Pedig próbálok a konyhába tanulgatni,régebben szülinapi tortákat csináltam,most ételeket de mindig bele szólnak (vagy anya vagy apa) es az a baj hogy mindig itthon vannak.
Azert is szeretnék én főzni mert anya nem főz túl jól,sajnálja belőle a fűszereket,elhígit mindent hogy több legyen,meg csak össze csapja az egészet percek alatt (es nem azert mert ne lenne pénzünk)
a legtöbb anya örülne ha gyerek főzni akarna..
szóval:nem normális a hozzáállása
Az en anyukam orult, hogy vegre nem neki kell :D
Anyukad haztartasbeli? Lehet, hogy ugy erzi, mintha ezzel probalnal vele versenyezni.
"ha neki is fogok kikapja a kezemből hogy ezt nem igy ezt nem úgy" Az én anyám ugyanez. Az se jó, ahogy keverem, a krumplit is lassan pucolom, sőt, még felmosni se tudok rendesen. 25 vagyok és saját háztartást vezetek, de akármikor hazajövök, ez van. Kollégistaként tanultam meg főzni, itthon a rántottánál tovább nem jutottam. Néha tesz lépéseket, hív, hogy segítsek, de a zöldségpucolásnál és a kevergetésnél többet nem enged.
Nem hinném, hogy ez jobb lesz, próbálkoztam én is beszélgetéssel, veszekedéssel, elküldtem őket, hogy főzhessek, és ízlett is neki (a többieknek is), de másnap megint itt folytattuk. Járj át a barátodhoz főzni, ha van, vagy egy barátnőhöz csajos programként, de szerintem jobban jársz, ha otthon feladod, mert csak örökre elveszi a kedved az üvöltözéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!