A szüleim ezt mikor hagyják abba?
Állandóan, ha valamiben nem értünk egyet, és próbálom észérvekkel alátámasztani a dolgokat, csak annyit kapok vissza megmagyarázásképp, hogy "te még csak egy kis lázadó tini vagy". Mi?
Nem érzem, hogy hisztis, legfőképp nem "lázadó" az, ahogy kifejezem magam. Úgy érzem, egy kisgyereknek kezelnek, és abszolút lealacsonyító, hogy figyelembe sincs véve a véleményem. A szüleimnek mindig a gyereke maradok, de mikor fejezik már be ezt? Ha szóba akarnám ezt hozni, akkor is a szemembe röhögnének, és le lenne tudva ennyivel.
Már hazajönni se sok kedvem van, mert kb minden nap megkapom valamilyen formában, hogy "nem érdekes, ő még csak gyerek".
18L
Nem arról van szó, hogy csak papíron vagyok felnőtt. Degradálás a részükről, és lealacsonyítónak érzem. Olvasd el, jelzőkkel együtt, mit idéztem tőlük.
Olyan válaszoljon már, aki érti, amit kérdeztem.
Ez ma a baj.Mindenki tele van jogokkal az emberek úgy őrzik a méltóságukat mintha legalábbis királyok lennének,
a kötelességek viszont feledésbe merültek.Kedves kérdező!
Azt nem vetted észre hogy a szülőknek az esetek 99 százalékában igazuk van?
Eléggé általánosítasz. Honnan veszed először is, hogy nem végzem a kötelességem? Sehonnan, mert nem írtam egy szóval sem erről.
A szüleimet sem ismered. Embere válogatja ki milyen. Attól hogy valaki felnőtt, és X éves, nem jelenti, hogy igaza van mindenben. Ennyi erővel a világ 60%-a tud mindig mindent, a többi fiatalabb meg ostoba. Azért ezt te sem gondolod komolyan.
Nem írtam példát, így nem látsz bele se a szüleim, se az én életembe, és személyiségembe. Az általánosítást hagyd másra.
Nem csak azok a válaszok érdekesek, amiben megsimogatják a vállam, de eddig egy olyat se kaptam, ami valami irányt mutatott volna, vagy segített volna a probléma megoldásában. A bölcs, mindenkire kiterjesztett véleményed sem. Ez kb annyit jelentett, hogy mindenki szereti a piros színt. Hát nem.
Nem írtam példát, mert konkrétan nem akartam ide kiteregetni, miről beszélünk, és hogy került ez szóba. Úgy gondolom, a problémám szemszögéből nem is érdekes. Ha én úgy érzem, hogy indokolatlanul mondanak ilyet, akkor higgy nekem, és hidd el, hogy engem zavar. Innentől már probléma. És azért tettem fel a kérdést, mert változtatni akarok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!