Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Erről "illik" szólni a szüleim...

Erről "illik" szólni a szüleimnek mielőtt belevágnék?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú hajam van, de most már annyira nem szeretem így és van egy ismerősöm, aki le tudná nekem vágni rövidre (mármint azt sem szeretném, ha a vállamig érne, hanem kicsit annál is rövidebbre) valamint kékre szeretném festetni. Tudom, ez így kicsit extra lenne, de szeretek új dolgokat kipróbálni. Ha nem tetszik, vagy nem áll jól, akkor úgyis át tudnám festeni más színre, a hajamat meg vissza tudom növeszteni.

(19/l vagyok amúgy)

2016. aug. 23. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%
Ha szeretnel szolj, de az ilyen extrem hajszinekhez altalaban le kell szivni a hajat hogy rendes szine legyen az meg elegge megviseli a hajadat (ugyanolyan sosem lesz utana). A hajfestesrol meg a naiv kezdo hajfestok hiszik azt hogy "hat nem tetszik, akkor visszafestem". Ha kekre befested akkor meg ha nem tetszik is jo ideig azzal maradsz (vagy valami leszivott vegyes vagott roncsolt hajszinnel).
2016. aug. 23. 20:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Én azért szólnék neki, na nem azért, hogy engedélyt kérjek, hanem mert szerintem azért "illik". Meg hát ne érje őket meglepetés, amikor hazaállítasz kék hajjal.

Btw. dolgozol már, vagy kilátásban van, hogy a közeljövőben fogsz? Csak mert sokaknál nem tűnik éppen jó ötletnek, hogy egy kék hajú embert vegyenek fel - én személy szerint sz..rok más hajszínére, csak úgy felhoztam.

2016. aug. 25. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!