Szerettem volna kicsivel több sminket használni, erre el vagyok hordva útszélinek. (? ) 14l
Eddig használtam korrektort és szempillaspirált.Megkérdeztem anyut,hogy használhatok-e ezen felül alapozót(nem vakolatra gondolok)és szemöldökceruzát.Erre le lettem ordítva,hogy mekkora k...vagyok,hogy képzelem ezt.Persze anyum az aki semmit nem tud a sminkről,ami persze nem baj,csak akkor nem kéne üvölteni olyasmi miatt amiről azt se tudja mi az.
Mit tegyek,hogy mégis engedje?Normális volt a reakciója?¹⁴l
Nézd, ez olyan dolog, hogy vannak emberek, akik ódzkodnak attól, hogy ilyen fiatalon sminkeld magad, legyen szó egy alig látszó bármiről is, itt is sokan értetlenkednek. Anyukád is ebbe a csoportba tartozik. Te ismered, te tudod, hogy mennyire engedékeny, mivel lehet rá hatni, milyen fajta kommunikáció jön be nála.
Ahogy előttem írták már, egy BB krém jó alku lehet, az csak egy színezett hidratáló, gyengébb fedéssel. Mondhatod azt, hogy csak otthon használnád kipróbálásra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!