Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerettem volna kicsivel több...

Szerettem volna kicsivel több sminket használni, erre el vagyok hordva útszélinek. (? ) 14l

Figyelt kérdés

Eddig használtam korrektort és szempillaspirált.Megkérdeztem anyut,hogy használhatok-e ezen felül alapozót(nem vakolatra gondolok)és szemöldökceruzát.Erre le lettem ordítva,hogy mekkora k...vagyok,hogy képzelem ezt.Persze anyum az aki semmit nem tud a sminkről,ami persze nem baj,csak akkor nem kéne üvölteni olyasmi miatt amiről azt se tudja mi az.

Mit tegyek,hogy mégis engedje?Normális volt a reakciója?¹⁴l

2016. aug. 23. 06:48
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként pedig egy 14 éves gyerek szépségét mióta kell alapozóval ápolni?
2016. aug. 23. 15:33
 32/37 anonim ***** válasza:
5%

Nézd, ez olyan dolog, hogy vannak emberek, akik ódzkodnak attól, hogy ilyen fiatalon sminkeld magad, legyen szó egy alig látszó bármiről is, itt is sokan értetlenkednek. Anyukád is ebbe a csoportba tartozik. Te ismered, te tudod, hogy mennyire engedékeny, mivel lehet rá hatni, milyen fajta kommunikáció jön be nála.

Ahogy előttem írták már, egy BB krém jó alku lehet, az csak egy színezett hidratáló, gyengébb fedéssel. Mondhatod azt, hogy csak otthon használnád kipróbálásra stb.

2016. aug. 23. 15:59
 33/37 anonim válasza:
57%
Minek kell őt így lehordani itt is nem elég hogy az anyja le k*******.Legalább nem terhes mert nem egy olyan ember hallottam h 14-5 éves és már gyereke van.Szerintem ülj le anyukáddal mond neki hogy te igenis szeretnéd ezeket használni és ettől még nem leszel k****
2016. aug. 25. 01:05
 34/37 anonim ***** válasza:
38%
Én inkább egy szájfénnyel gyarapítanám a helyedben a készletet,az való egy 14 évesnek. Egyébként menj be bizonyos alkalmak előtt egy dmbe vagy rossmannba és használd a testereket halványan. Az alapozó szerintem is felesleges.
2016. aug. 25. 15:07
 35/37 anonim ***** válasza:
65%
Az utolso tanacsat meg ne fogadd'
2016. aug. 26. 12:48
 36/37 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Csak irigy.
2016. aug. 26. 16:22
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
Szemöldökre színeket nem szabad sörtéten és vastagon felvinni, pláne ha szőke vagy. Legyen finoim a szemöldökfesrtés
2018. márc. 10. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!