Szerettem volna kicsivel több sminket használni, erre el vagyok hordva útszélinek. (? ) 14l
Eddig használtam korrektort és szempillaspirált.Megkérdeztem anyut,hogy használhatok-e ezen felül alapozót(nem vakolatra gondolok)és szemöldökceruzát.Erre le lettem ordítva,hogy mekkora k...vagyok,hogy képzelem ezt.Persze anyum az aki semmit nem tud a sminkről,ami persze nem baj,csak akkor nem kéne üvölteni olyasmi miatt amiről azt se tudja mi az.
Mit tegyek,hogy mégis engedje?Normális volt a reakciója?¹⁴l
Az senkinek se tűnik fel hogy k**rvának nevezete a lányát?.... egy nyomorult smink miatt? És miért is kell elsőre üvöltözni, a nyugodt hangnem nem is játszik?
Én is kb ennyi idősen kezdtem el egy minimálisan régen, olyan 15 körül, szemöldökre semmit se mert az volt amúgy is, egy nagyon kicsit szemceruza és szájfény.
Honnan tudjatok,hogy a lanynak nincsenek csunya borhibai? Vagy,hogy esetleg vilagos szoke haja es szemoldoke van,es utobbit szeretne egy arnyalattal megerositeni,hogy ne tunjon hullanak?
Persze,mindenki csak kritizalni tud. Eleg rossz lehet az eletetek,ha egy 14 eves kislanyon kell levezetnetek a feszultseget.
22-es, a világosszőke hajhoz aztán marha jól néz ki a sötét rajzolt szemöldök, gratula.
A bőrhibákra pedig rhadtul nem kencefice kell, hanem bőrgyógyász által felírt arclemosó.
nyáron mindenkinek kiszökül a szemöldöke :)
alapozót nem javaslom mert szerintem nincs olyan ami miatt kellene
és egy természetesen szép arcbőr szebb mint bármilyen kence
pláne egy tinin :)
az üde tiszta természetes arc szebb mint bármely profi sminkes alkotása
és igen valszeg azt gondolta h a fiúk miatt akarod
bár a kiszólását nem értem
14 a lányom nekem is
szökés barna a haja és a szemöldöke is halvány
marha hülyén nézne ki ha a szemöldöke erősebb színű lenne mint a haja :)
nézd meg Kiszel Tündét :D
akkor egy pici nem árt
de csak finoman h azért természetes hatást keltsen :)
mondjuk nekem a lányom nem használ spirált
mert hosszú és sűrű a szempillája ha kifesti az olyan mintha műszempilla lenne rajta :D
"látatlanból megmondom"
Az igazi szakember ismérve.
Kérdező, ne hallgass olyanra, aki kenceficének nevezi a szépségápolási termékeket.
Van egy sanda gyanúm, hogy anyukád nem is venné észre, hogy van rajtad alapozó. Én 15 évesen kezdtem sminkelni, anyukám a mai napig nem tudja megmondani, mikor van rajtam alapozó.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!