Miért csinálják ezt?
a szüleimnek van egy csomó ruhája és nekem még csak 1-2 az ia néhol szakadt
Mindig csak maguknak vásárolnak,ram sajnalnak egy forintot is
Múltkor vettek mindketten 30-30ezer forintos kabátot nekem még 2000ert egy pólót nem vesznek mert h az drága
Az ilyennek minek gyerek?Már sokszor gondolkoztam rajta h megolom magam,ugyis csak felesleges vagyok nekik
Kicsit túlzásba estél a hisztivel. ;)
Nekem is bevágja a gyerek a durcit, mert nem kap márkás ruhát, "bezzeg magadnak megvetted a kabátot 20 ezerért".
Egyrészt mert egy felnőtt már nem nő. Másrészt 12, azaz tizenkét éve hordtam az előző kabátom.
Ő azt se hajlandó felvenni, ami tavalyi. És van, ami szakadt, mert sima ügy, hogy itthon meg focizni is a legjobb ruhát kell felvenni.
Kb. ez lehet az oka, ha te szüleid sem fektetnek be a ruhatáradba.
Ha nincs zárt cipőd esős időben, nincs télen kabátod és csizmád, akkor nyugodt lélekkel fordulj a gyerekvédelemhez.
Pontosan jól írta az első.
Amikor az én 14 éves lányom hisztizett, hogy nincs egy ruhája sem, de bezzeg magamnak 30 ezerért vettem kabátot, nos akkor kinyitottam a szemét egy kicsit.
Megmutattam a kabátomat amit még 2000-ben vettem és azt hordtam tavaly is. Lehet számolni, hogy hány évig viseltem. Majd kinyitottuk a szekrényét, és nagyjából 16 pólót számoltam meg, amire rögtön rávágta, hogy 13 szar mert kiment a divatból.
Ugyanez volt a többi ruhánál. Mivel növésben van, nem fogok neki 30 ezerért ruhákat venni. Szóval ne hisztizzél. Biztos vagyok benne, hogy a szüleid téged is öltöztetnek, csak elegük lett az állandó nyafogásból.
Egy szóval sem említettem nekik h vegyenek 30ezrs ruhát,2000ert nm vesznek ey pólót se
Mgszamoltam,6polom van abból 4sakat
Figyu édes kis csillag virág!
TURKÁLÓ!!!! Nem kell 2000Ft rákölteni egy olyan dologra amit hidd el nekem 1 hónapig( kicsit túloztam!;) reális: 2 hét) nem fogsz hordani lehet ciki lesz de 100-150 Ft ért tudsz venni olyan pólót ami F&F, H&M, vagy éppen esmeras!! És a barátaid sem fogják leszolni!
Nekik bekamuzhatod azt, hogy tényleg éppen ott vetétek!
Ennyi 2000 Ft= kb 5 póló, 3 gatya, 2 szoknya(vagy 5 gatya) És még túloztam is nem is keveset!
Egyb meg az ő pénzük ők keresték meg, a gyerekek csak azt hiszik joguk van a legjobb és a legújabb cuccokhoz pedig nincs! A szüleid keresetéből élsz ők tartanak el!
Addig amíg van tényleg egy felvehető pólód addig nincs helye panaszkodnod hiszen van interneted(különben nem tudtad volna kiírni a kérdést),enni-inni valód!
Gondolj bele hány gyerek van aki éhen vagy szomjan hal mert nem jut tiszta ivóvízhez sem!
NE érts félre néha engem is elkap egy ilyen és ehhez hasonló hisztiroham de utána eszembe jut hogy ezek a gyerekek örülnek 1db szakadt pólónak és olyan mosoly van az arcukon mint egy mai fiatalnak aki kap egy új okos telefont!
Szóval lehet lepontozni, de érdemes át gondolni hogy hány gyerek nem éli meg a te korodat mert nincs ruhája (1 szakadt pólója se) és mégis tudsz látni mosolyt az arcán!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!