Most mit csináljak? Megbántam már hogy hazudtam. Félek hogy mi lesz 18/L
Hát már úgyis mindegy. :D
Amúgy olyan nagy baromság ez a csak házasság után lehet szexelni dolog. 18 éves vagy, ráadásul már 1 éve együtt vagytok, nem értem miért felháborító, hogy van nemi életed.
most nem kötekedésből, de egy családi összejövetelen miért beszélnének a ti szexuális életetekről? vagy ez náluk tök normális?
nem mellesleg a szüleidnek semmi köze ahhoz, hogy te kivel szexelsz és kivel nem, felnőtt ember vagy, a saját döntéseidért felelsz, nincs beleszólásuk az életedbe
azt meg végképp nem értem, hogy egy év után minek összehozni a családot, vagy eljegyzés lesz esetleg?
Az én szüleim is vallásosak(persze én is). Volt sajnos hogy hazudtam én is nekik. Azonban a lelkiismeretfurdalás helyett inkább elmondtam az igazat. Persze volt eszem és nem a legrosszabb helyzetben mondtam el, hanem pl. amikor jobb volt a hangulat(igy nem volt annyira negatív hatása).
Én személyszerint azt mondom, ha szereted,tiszteled a szüleidet, fontosak a számodra, mondd el nekik az igazat. Hidd el becsülni fogják azt, hogy ki mertél állni elébük és elmondtad a valót. Szerintem a találkozó előtt mondd el nekik, Nehogy véletlenül vki elszólja magát a találkozón. Próbálj egy megfelelő időpontot, helyzetet keresni, hogy ne legyen olyan nagy cirkuszolás. Dehát majd tudni fogod te azt milyen helyzetben mondod el, de a lényeg, hogy ilyen fontos eseménnyel kapcsolatban nem szabad hazudni. Mondd el és akkor nem lesz lelkiismeretfurdalásod se. Remélem Segítettem 😊 Küldöm az energiát, hogy megcsináld(persze ha te is akarod sikerülni fog az) 18/F
már ne is haragudj, de mégis mi köze a szülőknek a gyerek szexuális életéhez?
egy 18 éves, jogilag felnőtt emberről van szó
ha akarja, és van olyan jó kapcsolata a szüleivel, akkor elmondja, de nem kötelessége, főképp nem lelkiismereti alapon, ez a legundorítóbb dolog, amivel zsarolni lehet valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!