Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit csináljak? Megbántam...

Most mit csináljak? Megbántam már hogy hazudtam. Félek hogy mi lesz 18/L

Figyelt kérdés
a szüleim nagyon szigorú hívők, házasság előtt nincs szex, együtt se aludhatunk még...de én lefeküdtem már a barátommal és náluk is sokszor voltam, most hogy 1 éve együtt vagyunk lesz egy nagy közös találkozó a szülei és az én szüleim is ott lesznek...nagyon félek, hogy véletlenül szóba jön, hogy én sokszor voltam már náluk, meg hogy élünk nemi életet. apám már ott helyben kiborulna ezen, hát még utána..
2016. aug. 20. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

"na a végén azért csak jönnek a "nem tartozik rájuk!", "jogilag felnőtt vagy!", "költözz el!" és egyéb baromságok; kicsit csodálkoztam is, hogy senki se említi.. am #1 már rég megválaszolta a kérdést."

nem tudom, hova vizoalizáltad oda az elköltözést, de olvasd el még egyszer, mit írtam :)

akinek joga van már szavazni (értsd: lehet saját véleménye, amit szabadon kinyilváníthat, döntéseinek következményei vannak), annak hagy legyen már saját szexuális élete, amit ne kelljen már a szülei orrára kötni...

2016. aug. 20. 20:14
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
#11, ezt probald elmagyarazni a fanatikus vallasos szuloknek is...
2016. aug. 20. 20:28
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
#11 azért mert vki nagykorú lett jogilag, még nem biztos, hogy felelős is. Egyébként meg ahány ház annyi szokás, ha olyan felnőtt lenne, akkor nem hazudozna, hanem megbeszélte volna a szüleivel, hogy ő így akarja élni az életét. Az odaköltözést meg azért "vizionáltam" mert itt a válaszolók ha meglátják, hogy a kérdező 18+ rögtön ezzel jönnek
2016. aug. 20. 23:36
 14/16 anonim ***** válasza:
45%
Ilyen szülőknek nem szabadna gyereket vallalniuk.
2016. aug. 21. 00:21
 15/16 anonim ***** válasza:

"#11 azért mert vki nagykorú lett jogilag, még nem biztos, hogy felelős is. "

azt írtam, felelős a döntéseiért, azaz, ha valami rosszat csinál (rongál, lop, öl, gyújtogat), azért felelősségre vonják

másrészt vállalhat munkát egyedül

szavazhat

szóval igen, jogilag felnőttnek számít

2016. aug. 21. 12:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Beszélj a barátod szüleivel, hogy még véletlenül se hozzák fel a témát. Bár én sem értem, hogy ez egyáltalán miért kerülne terítékre.
2016. aug. 21. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!