Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Anyukám kiskorom óta furán viselkedik, ha tanulásról van szó. Ez mára akkora nyomást gyakorol rám, hogy nem tudom miként tudnék túl lendülni rajta. Szakközépben a tanáraim a jó jegyeim ellenére feleléseknél mindig értetlenkedve kérdezték mitől félek, miért nem bízok magamban. Anyum ált.nos alsós korom óta soha nem motivált, sokat kiabált, a nagy stressz hatására pedig akkoriban nagyon sokat vérzett az orrom is, először amikor nem tanultam a könyvet vágta hozzám a gerinc részével ért emiatt másnap olyan nagy lila folt volt a kis karomon. Ezt aránylag elfogadtam,mert tudtam,h. az én hibám.

Emellett hiába voltak jó jegyeim, úgy tett mintha neki köszönhetném.

Mára leérettségiztem. Viszont töriből pótra kell mennem, mert a tanárom nem szívlelt és ez a miértnek is van miértje..sajnos nem vagyok wikipédia akármennyire is igyekszem így 1 kérdésre nem tudván a választ megbuktatott. Mindig minden tanárom szeretett, próbáltak hatni rá, a vizsga biztos is,de ő nem engedett.

Anyukám reakcióját gondolhatjátok nyár óta hallgatom,hogy belőlem soha nem lesz semmi. Próbálok tanulni rá, de egyszerűen bejön a szobámba és megnyugtatt,hogy teljesen felesleges. Olyan lehúzó, negatív embernek érzem, hogy lassan elhiszem magamról tényleg nem leszek rá képes. Hiába érettségiztem le a többiből jól.

Állandóan rossz kedvem van és szorongok.

Hogyan tudnék ebből kikerülni?

2016. aug. 21. 15:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

nem tudtál válaszolni és még vissza is pofáztál....

gyerek ez a te hibád nem anyádé ha az én kölyköm lennél kivertem volna a fogaidat

hogy lehet így elszakadni a valloságtól

2016. aug. 21. 22:01
 12/13 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Az én anyám is ilyen, csak ő a munkát értékeli, a tanulást nem. Nálad valószínű a tanulást értékelné. Engem sem igazán szeret az anyám, mert egyetemre mentem, és teljesen más céljaim vannak, mint amit ő akart. Ha te nem tanulni szeretnél, hanem szakmát és munkát vállalni, hát tedd azt. Ne tégy olyat miatta, ami nem megy, vagy amit nem akarsz, a lényeg, hogy neked feleljen meg, amit választasz. Az én anyám mostmár kezdi felfogni, hogy neki is jobb, hogy ezt választottam, és kezdi elismerni a sikereimet. Ha te is jól fogod csinálni amit választasz, akkor remélhetőleg ő is elkezdi majd értékelni ! :) Hajrá, és ne add fel! Az érettségi nem nagy dolog, senkit sem fog érdekelni később, hanyas lettél.
2016. aug. 22. 08:00
 13/13 anonim ***** válasza:

ja és még valami ( előző voltam)

anno nekem sem lett jó a matek érettségim ( a tanár nem igazán fel készített fel minket, csak annyit gyakoroltatott, hogy ne bukjunk meg)

Aztán egyetemen 4-es lettem matekból...ennyit az érettségiről...

2016. aug. 22. 08:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!