15/F Kezdem az elején. Lassan fél éve anyám eggyik nap közli hogy eltűnt a pénztárcájábol egy huszas. Nem volt tettes.akkor még öten voltunk. Anyam apam az öcsem es a bátyám. 13 és 25 évesek. Meg ugye én. Senki sem vállalta magára a dolgot...aztan napról napra egyre több pénz tünt el.persze nyomtalanul. Senki nem tudott semmit. És ezekben az időkben mindhármunkat ugyanúgy büntettek. Reménytelen volt az egész helyzet. Olyan dolgokat vágtak a fejünkhöz (alaptalanul hiszen bizonyítékuk nem volt) hogy azért már nagyon nagyon szornyű dolgokat tettem volna velük. Aztán Bátyám előrébb hozta a költözését és elment. Akkor abba maradt ez az egész. Aztan tegnap közlik velem h megint eltűnt vmenni pénz. A legelső ilyen eset óta zárkózottan élek és egész nap ki se jövök a szobámbol hogy ne tudjanak rám kenni semmit. Azonban most nagy szerencsémre én vagyok az egyetlen gyanusított. Ocsem taborban van. Batyam nem lakik otthon. Az a baj h elvileg amikor a penz eltunt en otthon se votam. Xd.de ez nem eleg. Nem eleg a tudat h vki lopkod. A tetejebe a sajat szuleim nem hisznek nekem,megvadolnak,elitelnek,es apam olyan dolgokat mondott amiert elve elasnam...raadasul ha ez nem lenne eleg megbuktam. Igy aztan rohadt konnyu a tanulasra koncentralni mikozben barmelyik pillanatban hazajohetnek es megint elkezdhetik nekem osztani h mer en milyen ember vagok meg a tobbi alaptalan szarsagot. Mostanra tiszta szivembol gyulolom oket. Nem latok semmi eselyt ra hogy bebizonyitsam hogy en voltam. Bocsi a sok iras hibaert. Nagyon ideges vagyok. Es duhos is. Ugy erzem egy intezetben nyugodtabban mernek lakni mint itt. Nem tudom h mit kezdjek a helyzettel. Ennyire meg sosem fajult a dolog. :(
Elosszor is koszonom a valaszokat. Kiternek a kazettas dologra: igen,probalkoztak egy kis fem dobozzal, egy kulccsal zarhatossal. Es tudjatok mi volt? Eltunt belole nem keves penz de ugy h a kulcs es a potkulcs mindvegig anyamnal volt. Es probalkoztunk de semmi massal nem tudtuk kinyitni szval azota se tudjuk h hogyan tunt el belole a penz. Es sajnos sehova sem tudok menni. Nincs senki akihez mehetnek. Koleszba meg nem akarok menni. Nem hiszem h apam lenne a tettes. Es ami azt illeti, talan adtam nekik okot...arrol van szo h en pont abban a korban vagyok hogy...szoval tinedzser kor. Es mindig minden ugynel engem vesznek elo. Ezen kivul a legelso esetnel amikor ilyen volt akkor szornyu dolgokat vagtak mindharmunkhoz. En meg ugy voltam vele h akkor rohadjatok meg es naphosszakat a szobamban toltottem elridegulve toluk. Maig utalom oket azert amit mondtak. Talan ez miatt az elhidegules miatt lehetett okuk vadolni. Dehat pont azert zarkozok be es megyek el gyakran itthonrol h ne tudjanak ram kenni semmit. Batyamnak nincs kulcsa csak neha jon fel de elvileg az nap nem jart otthon.
2016. aug. 22. 19:09
22/28 A kérdező kommentje:
Kideriteni meg sajnos nem tudom sehogy :( penzem:nulla. Nem tellik kamerara meg ilyenekre. Es az a baj h ezzel az en sulis eveimet is megnehezitik. Es nem tudom h mikor hol van eppen anyam tarcaja szoval marcsak ezert sem lehettem volna en. Es a telomat nem tudom kiallitani 24 orara. Ez mindehol feltuno lenne. Es sajnos megtehetnem h turok. Az lenne az egyszerubb megoldas. Csakhogy vannak kovetkezmenyek is. Ha vmivel vadolnak es nem tudod bebizonyitani h nem te voltal akkor cseszheted mert itt ok szabjak meg a dolgokat. Akkor is jonnek a kovetkezmenyek...
2016. aug. 22. 19:16
23/28 anonim válasza:
Bocs, már nincs jobb ötletem, de a szüleid miért a " párnába varrva " tartják és miért nem egy bankszámlán ?
Ha meg külön kell pénz pl piacra vagy olyan helyre a készpénz, akkor előtte felvesznek x mennyiséget . Nehezebben lehet lenyúlni.
Ha meg végig anyudnál volt a kulcs és a pótkulcs is , akkor mégis mit gondol, hogyan törték fel a széfet ? mesterkulccsal ? Végiggondoltam az egészet, hogy én hogyan lopnék pénzt itthon , de egyszerűen nem értem..... Főleg ha gyakoriak és a szülőknek is feltűnt ez .... hát nem értem.... ki az az idióta , aki ezek után is csak nyúlja le a pénzt .... És mégis a szülőknek nem tűnik fel, hogy valakinek több pénze van bulizni, vagy hirtelen új ruhái vannak ? Mert azt meg merőben kétlem, hogy ételre költené, vagy a franc se tudja...
2016. aug. 23. 15:04
24/28 A kérdező kommentje:
En is mondtam nekik h feltunne ha vki lopna. Ugye az uj holmikbol...erre tudod mit talaltak ki? :D h vkit zsarolnak suliba. Kifogasnak is hangzott de vegulis igaz lehetett volna. Viszont kiderult h ki lopta. Anyam mukormose :) mostmar 100%-ra tudja. Nagy ko esett le a szivemrol ezzel.
2016. aug. 26. 18:15
25/28 anonim válasza:
És volt valami bocsánatkérés a szüleid részéről?
2016. aug. 26. 18:25
26/28 anonim válasza:
Ezek után minimum elvárnék egy adag kedvenc kaját .... bocsánat kérés gyanánt ....
És a műkörmöst meg fel kéne jelenteni ( de csak cécó lenne ezzel ... ) :/
2016. aug. 26. 18:30
27/28 A kérdező kommentje:
volt bocsánatkérés de nem érdekel. nem akarom hogy kiengeszteljenek. csakhogy hagyjanak békén.ennyi bőven elég lenne
2016. szept. 7. 18:39
28/28 anonim válasza:
Szerintem fogadd el a bocsánatkérést, és ne légy haragtartó....
félrecsúsztak, de ezek után igenis becsüljelenek meg...
Engem is vádoltak már meg a szüleim hamisan, de ne tartsd fent a haragot, mert nem kifizetődő.... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!