15/F Kezdem az elején. Lassan fél éve anyám eggyik nap közli hogy eltűnt a pénztárcájábol egy huszas. Nem volt tettes.akkor még öten voltunk. Anyam apam az öcsem es a bátyám. 13 és 25 évesek. Meg ugye én. Senki sem vállalta magára a dolgot...aztan napról napra egyre több pénz tünt el.persze nyomtalanul. Senki nem tudott semmit. És ezekben az időkben mindhármunkat ugyanúgy büntettek. Reménytelen volt az egész helyzet. Olyan dolgokat vágtak a fejünkhöz (alaptalanul hiszen bizonyítékuk nem volt) hogy azért már nagyon nagyon szornyű dolgokat tettem volna velük. Aztán Bátyám előrébb hozta a költözését és elment. Akkor abba maradt ez az egész. Aztan tegnap közlik velem h megint eltűnt vmenni pénz. A legelső ilyen eset óta zárkózottan élek és egész nap ki se jövök a szobámbol hogy ne tudjanak rám kenni semmit. Azonban most nagy szerencsémre én vagyok az egyetlen gyanusított. Ocsem taborban van. Batyam nem lakik otthon. Az a baj h elvileg amikor a penz eltunt en otthon se votam. Xd.de ez nem eleg. Nem eleg a tudat h vki lopkod. A tetejebe a sajat szuleim nem hisznek nekem,megvadolnak,elitelnek,es apam olyan dolgokat mondott amiert elve elasnam...raadasul ha ez nem lenne eleg megbuktam. Igy aztan rohadt konnyu a tanulasra koncentralni mikozben barmelyik pillanatban hazajohetnek es megint elkezdhetik nekem osztani h mer en milyen ember vagok meg a tobbi alaptalan szarsagot. Mostanra tiszta szivembol gyulolom oket. Nem latok semmi eselyt ra hogy bebizonyitsam hogy en voltam. Bocsi a sok iras hibaert. Nagyon ideges vagyok. Es duhos is. Ugy erzem egy intezetben nyugodtabban mernek lakni mint itt. Nem tudom h mit kezdjek a helyzettel. Ennyire meg sosem fajult a dolog. :(
Hát ez szívás. Ha ilyen B|A|L|F|A|S|Z szüleid vannak akkor nem tudsz sok mindent tenni.
De ugye tényleg nem te loptad el?
2016. aug. 18. 11:47
3/28 anonim válasza:
stikában kamera a házban és akkor kiderül hogy ki volt, az is meglehet hogy anyád egyik kollégája lopkod:s
2016. aug. 18. 11:48
4/28 anonim válasza:
Hát, nem is voltál otthon😂
Ha tényleg keveset vagy otthon/ a szobádban vagy rá fognak jönni talán hogy nem te vagy. Esetleg valahogy próbáld meg kideríteni ki az pl figyeld anyukád pénzét és szerezz bizonyítékot pl videózd le, vagy találj ki valamit hogy hogyan jöhetnél rá ki az. Vagy ha nem, beszélj velük, hogy elutazol vhova haverokkal vagy elmész táborba/rokonokhoz és ha akkor is lopkodnak akkor nem mondhatják, hogy te voltál
2016. aug. 18. 11:50
5/28 anonim válasza:
Durva helyzet. Ilyen nálunk is volt. Közösen tartottak itthon pénzt a szülők és egyre több és több tűnt el. A nővéremet nem gyanúsították csak engem. Aztán 2005-ben amikor szétmentek a szüleim, mi derült ki? Drága apuci (aki a legjobban rámkente) vitte el nőkre a pénzt. Szerinted milyen érzés volt? Lehet nálad is hasonló a helyzet, vagy maga anyád költi el és így tereli a figyelmet.
2016. aug. 18. 11:57
6/28 anonim válasza:
Szerintem is az apád lop.
2016. aug. 18. 12:09
7/28 anonim válasza:
Nem tudnák jobban elzárni azt a pénzt? Az is lehet, hogy egyik szülőd lop. Miért lennének kevésbé gyanúsak, mint ti, gyerekek?
Derítsd ki, hogy nincs-e családsegítő a környéken (kérdezd meg az osztályfőnöködet, vagy egy könyvtárost), és menj el oda, lehet, hogy tudnak segíteni!
2016. aug. 18. 12:10
8/28 anonim válasza:
Valami olyan dobozban kéne tartani a pénzt, amin két lakat van, egyik kulcs apádnál, másik anyukádnál
2016. aug. 18. 12:12
9/28 anonim válasza:
Szerintem az lop, aki a legjobban vádol. Szerintem már a telókat is be lehet állítani, hogy a kamerája közvetítse a gépnek, amit lát. Próbáld meg napközben olyan helyre rakni, amit nem látnak és akkor talán kiderülhet
2016. aug. 18. 12:32
10/28 anonim válasza:
Nem kötekedésből,de nyilván van oka,hogy téged vádolnak meg.. Ha nem is te voltál,biztos tettél olyat,amivel rászolgáltál,hogy téged gyanusítgathassanak kedvükre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!