Hamisan Vádolnak. Mi tévő legyek?
Mond meg a szüleidnek hogy tegyék el a pénzt ....
Ha nem is széfbe teszik , ami ugyebár sok sok pénz, de egy boríték aláírással , aztán lopkodja aki aláírást akar hamisítani. Ha tényleg nem te voltál , akkor meg ne vedd magadra. És lehetséges, hogy megvan az okuk arra , hogy ne higyjenek neked... ( tudod bizalmat elveszíteni könnyű, visszaszerezni nagyon nehéz. )
Nálunk is volt pénz lopás(meg arany is)... Semmit se tudtam tenni, hogy bizonyítsak: Nem én voltam.
Nekem 3 tesóm van s én vagyok a 4.legidősebb.
Mindig akkor tűnt el a pénz (több ezer) amikor rajzolásból varrásból összekapartam egy kis pénzt pl egyik nyáron elutaztam s rá pár nappal vették észre, hogy eltűnt valami....
Szörnyű volt hogy onnantól kezdve akármit mondtam bizonyítottam semmit se hittek el nekem.
Alapból magamnak való vagyok, művész lélek, aki ki van mai napig taszítva, a végén már külön költöztem s letojom a családot több okból is (szüleim elváltak s mindkettő helyen van féltesó, és "anyuci apuci kedvence" de nem én...100ft t se kértem s amíg én szűkölködtem addig mindegyik helyen a kedvenc mindent megkapott- autó jogsi, szépséghiba műtétek stb...nekem szemüveget se vettek, hamarosan lézeres szemműtétre megyek párommal)
Mielőtt elköltöztem azelőtt 2 évvel derült ki melyik lopkodta a dolgokat... A leggusztustalanabb, hogy elnézték neki mert ő a kis kedvenc...nekem meg megnehezítették az iskolás éveimet MIATTA.
A kamera beszerelés nem olcsó, ha van olcsó akkor is pénz kell hozzá s te fogod szívni (hiszen ha nem lesz bizonyíték még te szívnád mert lopott értékről van szó).
Nincs mama vagy valaki akihez el tudnál költözni?
Ja meg volt olyan is, hogy kedvencke feltöltötte a kártyáját 10.ezerrel anyuci telójáról...
Jövök haza, leülök gép elé és le volt kódolva...megyek anyámhoz mi van. S nagyképűen mondja nem ülhetek oda mert "megloptam" , a papucs nyomi párja meg folyamat azt óbégatta "ezt ki fogod fizetni!"
Nézek mi a tököm van... Nincs gazdája s egyértelműen rám lett kenve, hogy biztos a játékomra töltöttem fel...
Ordítva kikértem magamnak, hogy milyen embernek néznek, nem iszok drogozok lopok mint a többi!!! Csak egy meghúzódó művész vagyok akire jó rákenni mindent.
Elmondtam nekik hogy be tudom bizonyítani nem én voltam: Neten vissza lehet nézni mikor s mennyit tölt fel az ember-.-
Na utána kuss lett, anyám ilyet mond elolvasta az üzenetet s az egy telefon feltöltés volt. A lényeg hogy IQ val rendelkező...de annyi nem volt benne, hogy bocsánatot kérjen, a párom oda is szólt neki.
S igen nem hogy bűnbak /fekete bárány vagyok, de amint van pénzem egyből tapadnak, mint amikor kimentem ausztriába, érdekes módon egyből kerestek. Nemrég újra tovább álltam, de vissza se fordulok.
Vagy valami módon próbálod leleplezni a köcsögöt (ami nem egyszerű) vagy családtaghoz elköltözni/ esetleg kollégistának elmenni a hétvégét meg ismerősöknél tölteni(egyik ismim ezt csinálta családi dolgok miatt).
Nekem nem volt lehetőségem, hogy elmehessek és végig szívtam 9 évet más miatt (a suliban alap 10-12 tanórám volt s ezekkel megnehezítették...)
Hiába mondanád a szüleidnek, hogy tegyék el a pénzt... Nálam is a retardáltak minden egyes lopás után ugyanúgy elől hagyták...
IQ nem szorúlt a fejükbe, ha ellopnak valamit el kell dugni. (nekem a ruhás szekrényemen is lakat volt-.-" párom nézett is amikor először meglátta.)
A probléma megoldható lenne két pizza árából.
"Ugy erzem egy intezetben nyugodtabban mernek lakni mint itt."
Igen, az első verésig és/vagy nemi erőszakig. Esetleg kiküldenének lopni és megvernének, ha nem lopsz eleget.
Vagy a batyad jar vissza vagy apad az.
Jo otlet a ket kulcsos penzkazetta.
Szerintem is valamelyik szülő nagy eséllyel a hunyó.
Majd írd meg azért,ha kiderült valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!