Ti mit gondoltok? Csak szerintünk kicsit szigorúak a szüleink?
7-en vagyunk testvérek. A szüleink "érdekes" nevelést alkalmaznak. Ti mit gondoltok?
-kötelező iskolai szakörre járni és csak 1-re
-kistesóink 3 évesek lesznek 2-án, mivel ìgy nem kötelező az ovi, ìgy anya itthon marad velük de társaságba se járnak pl. játszótér
-2-3 házimunkát végzünk naponta mi gyerekek, anya ossza be ki mit csinál
-mi 4-en, a másik szobába 3-an vannak mert anya szerint nem muszáj külön szoba
-laptop 4 naponta, többi napon telefon, ha te vagy a soros laptopon akkor 1,5 órára kapod meg a telefont ha nem akkor 3 órára
-középiskolától hordhatod a telefont iskolába
-régi telefont 10 évesen, okostelefont 12,5 évesen kaphatsz
-ha félévkor vagy évvégén 3-as lesz a bizibe 1 hét, ha 2-es 2 hét, ha 1-es 3 hét internet megvonás pl. ha 2 db 2-esed van és 1 db 3-asod akkor 6 hét
-18 éves korunkig tilos az alkohol, nehogy alkoholisták legyünk de a szüleink ünnepnapokon szoktak alkoholt fogyasztani
-ha csúnyán beszélsz ide a "basszus" is beletartozik akkor kapsz egy nyaklevest (hogy mekkorát szituácitól függ)
-8-ig haza kell érni (a 17 éves bátyámnak is) mert akkor fürdés, 9-kor elcsendesedés 10-kor alvás
Ti mit gondoltok?
Anya azt mondta cserébe kapunk sok mindent pl. mi választhatjuk ki a menüt vagy hogy hova mennünk nyaralni stb. Illetve drága cuccokat kapunk.
15F
Lemértem 53 perc alatt lettem kész.
Na akkor leìrom mit csinál(t) ma anya:fél 5-kor kelt, sütött, most gazolt, délután a középső öcsémmel megy valami terapeutához.
Draaama ez mar gyerekmunka rabszolgasors csinaljunk filmet belole.
Szerinted ha sajat lakasod lesz mennyit kell majd takaritanod ?
Amugy te kötekedni jársz ide?? Van gyereked??
15 vagyok, messze vagyok még a saját lakástól.
Igen van 5 gyereket neveltunk ( van koztuk nevelt arva gyerek ) 3 kamasz meg otthon lakik es ok is dramakiralyok es kiralynok.
Hasonlo szabalyok vannak mint nalatok
Kiveve az iskolai teljesitmenyt azt nem buntetjuk nem lehet mindenki kituno mar genetikailag is alkalmatlan ra vagy mas kepessege van pl ugyes kezzel dolgozni.
Mindketten felsofoku vegzetsegel rendelkezunk kulfoldon elunk.
Nalunk sincs csavargas ejjel mindenki otthon van kiveve ha szinhaz vagy esemeny van de akkor is van kisero aki 18 plus.
A gyereinknek is meg van szabva a net ido de jatszani uszni futni focizni szabad mindig.
Kicsik nalunk anno 20 mentek agyba nagyok 22
Hazimunka kotelezo roster szerint
Zsebpenz megvonas ha nem vegzik el.
Csavargas nappal csak engedelyel.
Ps nalunk este 22 utan rendor visz haza ha 16 alatt utcan talal felugyelet nelkul
Veszelyes a nagyvaros.
Ha baratokhoz mennek ertuk megyunk vagy hazahozzak oket max 22 re
Ottalvas kizarolag ismert csaladnal szuloi egyeztetes utan.
Buli engedelyel
Alkoholt senki nem fogyaszt nalunk nincs igenyuk ra tudjak rombolja az agyat es fuggoseget okoz
A ket nagy sajat lakasban lakik es dolgoznak van parkapcsolatuk es szerintuk meg szigorubban kellett volna fogni oket akkor nem foiskola hanem egyeyem is sikerult volna
Mi nem kapunk zsebpénzt ha kell valami pl. ruha, szólunk de 1-2 havonta van "ruhavásárlás", ezért ilyen szigorúak mert zsebpénz helyett ők fizetik.
Az egyetem és a főiskola az nem majdnem ugyanaz? Mindkettő ad diplomát :D
Oké hogy a 12 évesnek korlátozzák de a 17 évesnek minek?
Bem tudom mit szolna a munkaadom ha csak foiskolam lenne.
O azt mondana 100 vagy 200 oraber majdnem ugyanaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!