Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudassuk a szüleimmel,...

Hogy tudassuk a szüleimmel, hogy babánk lesz, ha az apám nem áll velem szóba, mióta tudja, hogy ki a barátom?

Figyelt kérdés

Mindig is imádtam a babákat, gyerekeket. De sosem gondoltam volna, hogy mikor megtudom, hogy lesz egy sajátom, akkor a szüleimmel kb. katasztrofális lesz a kapcsolatom... Anyával már mondjuk jó, beszélünk és találkozunk, de apával egyáltalán nem.

Haragszik, mert a barátom az ő gyerekkori barátja, kiskoruk óta legjobb barátok voltak és képtelen volt elfogadni, hogy együtt vagyunk.

Ez alapból megvisel, mert sosem volt velük rossz kapcsolatom, vagy durva vitám.

Kellene valami jó, aranyos ötlet, amivel tudathatnánk velük, hogy tavasszal unokájuk lesz.

Jobb lenne először anyának elmondani, nem? Vagy vegyek erőt magamon és mondjuk el nekik egyszerre?

2016. aug. 16. 16:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
79%

Nem javasolnám a cuki, aranyos bejelentési módot, mert rohadtul nem lesznek vevők rá. Mindkettőjükben él a remény, hogy egyszer vége a rémálomnak, ezzel a bejelentéssel pedig az arcukba nyomod, hogy súlyosbítottad is a helyzetet.

Amúgy nem csodálkozom, hogy hat évvel ezelőtt nem mertetek előállni azzal, hogy a 38 éves ,,barát" dugogatja apa kiskorú lányát. Ocsmány.

És az is ocsmány, hogy ennyi évig átvertétek az apádat. azt sem tudom eldönteni melyik ocsmányabb, hogy a lánya hazudott neki éveket, vagy az, hogy a legjobb barátja.

2016. aug. 17. 12:48
 22/22 anonim ***** válasza:
Undorító ez az egész. 17 évesen dugattad magad egy 38 évessel. Sajnálom szegény apádat,hogy ilyen lánya és "barátja" van.
2016. aug. 30. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!