Hogy tudassuk a szüleimmel, hogy babánk lesz, ha az apám nem áll velem szóba, mióta tudja, hogy ki a barátom?
Mindig is imádtam a babákat, gyerekeket. De sosem gondoltam volna, hogy mikor megtudom, hogy lesz egy sajátom, akkor a szüleimmel kb. katasztrofális lesz a kapcsolatom... Anyával már mondjuk jó, beszélünk és találkozunk, de apával egyáltalán nem.
Haragszik, mert a barátom az ő gyerekkori barátja, kiskoruk óta legjobb barátok voltak és képtelen volt elfogadni, hogy együtt vagyunk.
Ez alapból megvisel, mert sosem volt velük rossz kapcsolatom, vagy durva vitám.
Kellene valami jó, aranyos ötlet, amivel tudathatnánk velük, hogy tavasszal unokájuk lesz.
Jobb lenne először anyának elmondani, nem? Vagy vegyek erőt magamon és mondjuk el nekik egyszerre?
Lehetne, hogy csak a kérdésre válaszoljatok és ötletet adjatok, hogyan mondjuk meg nekik?
Mert felesleges megtippelni az életkorunkat. De segítek, én 23 éves vagyok, Ő pedig 44.
Mielőtt kezdenétek, nem egy pocakos bácsira kell gondolni, aki szandált hord zoknival és a szombat estéit a tv előtt tölti egy üveg sörrel... Mert gondolom ez lett volna a következő válasz.
17:17
Szia! Először is, köszi a normális választ.
Nem beszélnek egyáltalán már május vége óta.
17:18
Nem hiszem, hogy bárki is tudhatná, meddig fog tartani a kapcsolatunk. :)
18:16
Hol olvastad te azt, hogy májusban jöttünk össze?
Évek óta tart ez az egész közöttünk. Az, hogy apa most tudta meg, nem egyenlő azzal, hogy akkor is kezdtünk találkozgatni.
Nem éppen úgy néz ki, mint egy nagypapi. De persze Te ezt is sokkal jobban tudod nálam... :)
Nem most kell pocakos szandálos bácsira gondolni, hanem úgy 10-15 év múlva, genetikafüggő.
Akkor, amikor neked éppen benő majd a fejed lágya, a gyerek pedig szégyellni fogja az iskolában az öreget.
Már ha addig együtt maradtok.
Ezt gyönyörűen megcsináltad.
Hát nem tudom, még az ő apukája sem az a "tata-típus", szóval kétlem, hogy majd ő 15 év múlva feladja a jelenlegi életstílusát és átvált otthonülőre.
Viszont tényleg nem ez érdekel, hanem az, hogyan mondjuk el a szüleimnek, hogy babánk lesz.
Ha már ilyen jól kioktattad a válaszadókat, akkor állj ki apukád elé is ezzel a nagy száddal :)
Amúgy meg te ismered a szüleidet, te tudod, ki hogy fog reagálni. Mi így ismeretlenül nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!