18L mi az amit egy szülő megengedhet szerelem téren? 22 eves fiuval
-Együtt alvás 10 cm távolságot betartva
-Közös utazás belföldre és a szomszédos országokba
-Közös zuhanyzás ruhában
-Közös medencézés
-Közös sétálás
-Közös beszélgetés
-Közös csókváltás
-Közös bevásárlás
-Közös főzés
-Közös takarítás
engem elengedtek ezekre, es en is el fogom az en lanyomat:)
hagyni kell a gyereket elni.. 18 ev az mar eleg nagy kor
Az a baj hogy hiaba mondom hogy elege nagy vagyok ahoz hogy legyen egy olyan szemely az eletembe akivel barmit megbeszelhetek es aki tamogatna szerelmi téren:)
Szüleimnek meg mindig az a kicsi lany vagyok aki voltam 13-15eves koromban :) es hiaba magyarazom magyarazzak nekik hogy a gyereknek kell egy kis maganelet.hisz elvileg mindenki egyszer fiatal es mindenki tanul a hibaibol es ezt valamilyen téren engedni is kell a szulonek
Attól függ, hogy mióta vannak együtt . Egy két éves kapcsolatban mehetnének nyaralni kettesben akár messzebbre is, de friss kapcsolatban nem örülnek neki. Együtt alvás sztem 6-8 hónap után ok. Kirándulni előbb is mehetnek, de ott aludni csak x hónap után.
Hiába vagy nagykoru, még fiatal vagy. A szüleid aggodnak. Legyél eszen, vedekezzetek, és mindig mondd meg,, hogy hova mesz.
Én 24 vagyok, szüleimmel élek, de mindig engedélyt kérek vagy szolok ha menni akarok valahova. Feleloseg teljes vagyok, így megbíznak bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!