Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha apukám megüt? 16L

Mit tegyek ha apukám megüt? 16L

Figyelt kérdés

16éves vagyok van baratom 10év kor külömbség nagyon szeretjük egymást apáék nem örülnek neki de apukám eddig is úgy beszélt velem mint egy kutyaval es meg is ütött bármi kis apróságért most is ugyan ez megy csak egyre durvabb zsarol meg ugy viselkedik velem mint egy 5évessel nem enged sehova bármit mondok neki semmi sem jó és én már nagyon unom mar néha a költözés határán állok 4hónapja vagyok együtt a barátommal és tiltanak nagyon tőle de igy is tudunk találkozni apám mondta h meg ne tudja hogy találkozok vele mert be töri az orrom 3hete sikeresen orrom szám egybetörte es nem tudok vele mit kezdeni barátommal azt beszéltuk hogy 17éves koromig még birjam ki és utána oda költözök. BARÁTOMMAL EZÉRT NEM FOGOK SZAKÍTANI HOGY APÁMNAK JOBB LEGYEN!!!

Erről mi a véleményetek szerintetek mit csináljak??

2016. aug. 7. 18:03
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

A barátom mielott összejöttünk volna eljött nálunk és anyáéknak bemutatkozot és elmondta hogy meg szeretne ismerni talalkozni moziba elmenni meg azt szeretne h boldoglegyek es kiemelte anyumeknak hogy TANULJAK!

Ugy h nem hiszem hogy arra kellenek neki elottem volt egy 6éves kapcsolata

2016. aug. 7. 19:57
 12/27 anonim ***** válasza:
43%
Mondani mindent lehet. Naív vagy.
2016. aug. 7. 20:03
 13/27 anonim ***** válasza:
89%
Te milyen beteg egy ember vagy...hogy mondhat valaki ilyet, hogy az apja jól tette? Az apja egy idegbeteg állat, nem kéne emberek, főleg nem gyerekek és nők közelébe engedni. Anyukádat is megüti néha? Szerintem is mindenképp fordulj gyámügyhöz. Kórházban mit mondtál, mi történt az arcoddal amikor apukád megvert? Amúgy meg senki nem mondta, hogy a barátja mellett nem tud tanulni... Vagy aki azt írta, hogy inkább tanuljon, ennyire nem képes összeegyetetni a tanulást a magánélettel?:D Képzeld van aki tanul, pasija van és még dolgozik is. Üdv a világban, seggarc.
2016. aug. 7. 20:09
 14/27 anonim ***** válasza:
23%
Sehol sem írtam olyat, hogy jól tette, hogy veri. Ezt hol olvastad idióta?
2016. aug. 7. 20:15
 15/27 anonim ***** válasza:
14%
ja, ha egy 16 éves ezt mondta, akkor tuti igaz. Vajon a balesetin mit mondtak, hogy elesett? túl gyanús ez nekem..
2016. aug. 7. 20:18
 16/27 anonim ***** válasza:
86%

Mike törte be az orrod? Van még nyoma? Esetleg orvosi látlelet, röntgen? Azzal Elméletileg már tud valamit kezdenia gyámügy.

Ha biztos vagy a barátod érzelmeiben, s abban, hogy kiáll melletted, akkor vágj bele

2016. aug. 7. 21:55
 17/27 anonim ***** válasza:
83%

evimeri (#3) egyik se talált... azt már leírták, hogy Magyarországon 14 éves kor felett mindenki azzal él szexuális életet, akivel akar, de a másik se stimmel, 16 éves kortól a házassághoz a gyámhatóság engedélye kell, természetesen nem a szülőké - szép balset is lenne, hogy az ilyen beteglelkű szülők, mint a kérdésben szereplő, szabadon terrorizálhatná a lányát, hogy szexel-e vagy nem, és kivel...

Kérdező, ha legközelebb megüt úgy, hogy nyoma marad, látlelet, és jelentsd fel a rendőrségen testi sértésért, ennyi.

2016. aug. 7. 21:56
 18/27 anonim ***** válasza:
90%
#8, miért, szerinted egy 16 éves lány okvetlenül házasságban gondolkodik a párkapcsolatában?
2016. aug. 7. 21:59
 19/27 anonim ***** válasza:
87%
Az apádat addig ütném egy lapáttal amíg mozog.
2016. aug. 7. 22:16
 20/27 anonim ***** válasza:
86%

Hm.Elég nehéz helyzet.A drága apád kezetfoghat az enyémmel.Az ugyanilyen elmeháborodott kis ku***va.Pár éves lehettem amikor valami olyat csináltam ami neki nem tetszett (nem emlékszem mit) és úgy megcsavarta az orromat hogy a mai napig látszik rajta egy görbülés.Az anyukámat meg veri.

Ha az apád betörte az orrodat az 8 napon túli sérülésnek számít, tehát azzal már feljelentheted bántalmazásért.És a gyámügynek is jelentsd be.Mint már előttem leírták nem mondhatják meg hogy mit csinálhatsz a barátoddal és mit nem.Mivel 14 év feletti vagy.

Sok sikert és drukkolok hogy a hülye apád megkapja amit érdemel!

2016. aug. 7. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!