A szüleim elválltak 2 éve, tesómmal anyával élünk. Apukám a nőjével ês annak a gyerekével ( nem féltestvér) mennek nyaralni. Minket nem hívnak de a masik gyereket igen?
Ebből túl sokat nem lehet leszűrni.
Ti hány évesek vagytok?
A másik gyerek hány éves?
Ő ott él velük?
Milyen a kapcsolatotok az apáddal?
Csak remélni merem,hogy nem anyukád pulygat a háttérből,mert ha igen, akkor állítson magán,mert a ti lelketeket teszi tönkre.
Na már most, én nem venném annyira a lelkemre, gondolom apád sem ujjong az ötletért,csak lehet nincs lehetősége nemet mondani.
Hány éves? Ott él?
Gondolom a nõ is fizet...
Hovà mennek? Lehet h a nõ intézte(szülei, munkahelye révén). Lehet h ti is mehettetek volna, csak ugye abba bele kéne szállnia anyudnak is, és nem szeretné. Ezernyi kérdés merül fel. Apud megkérdezted? Mit mond?
Ez nagyban függ attól ti hány évesek vagytok, ő hány éves, ki szervezte az utat és ki fizeti.
Illetve az is lehet ám, hogy édesapád veletek külön szeretne időt tölteni, és elmentek ti is valahova.
a nő fizeti a nyaralást vagy a saját és a gyereke részét
így apád csak a maga buliját fizeti
ha téged is azt is neki kéne és ehez egy önző bunk1
Engem se hivnak en fateromek
le vagyok tojva a no gyerekei meg istenek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!