Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Barátnőm gyerekét nehezen...

Barátnőm gyerekét nehezen tudom elfogadni, de a barátnőmet nagyon szeretem. Mit tegyek a jó kapcsolatunkért?

Figyelt kérdés
16 éves a fiú, de gondolkodásban 10. Napi 10 órát játszik számítógépen vagy TAB-on. Az anyja hiába szól éjfélkor, hogy hagyja abba, nem akarja kikapcsolni. Mivel alig mozog, ezért csak eszik, eszik, hízik. Nagyon dagi, alig tud menni is már. A barátnőm nem tud hatni rá, inkább hagyja játszani egész nap, és tolja elé mindig a rengeteg kaját. Szeretem a barátnőm, közös jövőt terveztünk. Most viszont nem tudom, hogy meddig bírom így. Nehezen viselem el a gyerekét. Ha beszélgetünk, akkor olyan mintha egy 10 éves gyerekkel beszélgetnék. Én nem akarok beleszólni a nevelésébe, mert azzal haragot váltanék ki a barátnőmben.

#nevelés #barátnő #élettársam gyereke
2016. aug. 7. 12:50
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
11%
A kérdezőnek nincs beleszólása. És az anyának úgy tűnik megfelel így.
2016. aug. 7. 14:28
 12/41 anonim ***** válasza:
27%

Itt az anyukával is gond van, mert ráhagyja. Szépen rá kell vezetni a srácot, hogy ez így egészségtelen és a lányoknak sem fog tetszeni. Úszni kell és közben kevesebbet és egészséges ételeket enni. Ha a srác tiltakozik, akkor drasztikusan eljárni. Pl: net korlátozás, stb. Semmiképp se próbálj pótapuka lenni, mert az ellenszenvet válthat ki.

Az értelmi fogyatékos kismalacos válaszolónak kijárna egy szájonvágás.

2016. aug. 7. 15:17
 13/41 anonim ***** válasza:
49%
Ha szépen nem megy, csináld csúnyán. Ülj le vele, mint férfi a férfival. Mondd el neki, hogy most ugyan semmi nem érdekli a játékon kívül, meg elég, ha esténként kiveri magának, de egyszer majd igénye lesz egy társra, mint a legtöbb embernek. Namármost, ha ilyen kövér disznó (bocs...) marad, sose lesz barátnője.
2016. aug. 7. 15:45
 14/41 anonim ***** válasza:
0%
Gratula a lepontozónak
2016. aug. 7. 16:17
 15/41 anonim ***** válasza:
62%
Azért ne malacozzuk, disznózzuk már le más gyerekét. Nektek hogy esne...
2016. aug. 7. 16:18
 16/41 anonim ***** válasza:
37%
Én azt nem értem, hogy most a gyerek kinézete vagy a viselkedése a nagyobb gond? Mi lenne a jobb, ha ugyanilyen lenne, csak vékonyban vagy egy angyali kismalac?
2016. aug. 7. 16:31
 17/41 anonim ***** válasza:
63%
Nem az a baj hogy dagadt hanem az hogy nincs élete.
2016. aug. 7. 18:50
 18/41 evimeri ***** válasza:
72%
Sajnos nem csak ő ilyen ez a mai fiataloknál tipikus. Számítógép, okos telefon stb. Még az utcán közlekedés közben is azt nyomják. Ez a szülő és a társadalom hibája. Nem vagyok a fejlődés ellen, de valahol határt kellene szabni. Itt az anyukának kellene ezt megtennie. Ha pedig közös jövőt terveztek akár te is beleszólhatsz, elvégre a te problémád is lesz, ha a túlsúly miatt munkaképtelen lesz vagy nem talál társat és a nyakatokon marad. 16 évesen már fel kellene nőnie lassan.
2016. aug. 7. 19:17
 19/41 anonim ***** válasza:
27%
Töltsétek le a pokemon-go-t. Akkor kimozdul a gyerek a lakásból, de közben játszhat is. :)
2016. aug. 7. 19:32
 20/41 A kérdező kommentje:
Nem akarok szakítani a barátnőmmel a srác miatt. Meg kell változtatni a srácot, hogy együtt tudjak vele élni. őszintén mondva, kicsit szégyellem is amikor hármasban megyünk az utcán, mert a srác járása is már problémás, kissé vicces. Az pedig hogy fél napot ül a számítógép előtt, az felháborító. Ha a saját gyerekem lenne és nem tartaná be a korlátot, akkor eltüntetném a számítógépet és a telefont is tőle. Így, hogy nem az én gyerekem, így nem tehetek semmit. Nekem is van egy 12 éves fiam, elváltam 2 éve. Nagyon jó a kapcsolatunk és vele értelmesen meg tudtam vele beszélni a számítógépes játékokat. Nincs is vele semmi gond. Jól tanul, edzi magát,biciklizik, jó a kondija. Apropó! A barátnőm fia egyre rosszabb tanuló a suliban. A számítógép miatt a tanulást hanyagolta. Az év végi jegyei elszomorítóak lettek, rontott mindenből 1 jegyet. Siralmas.
2016. aug. 7. 23:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!