Barátomat anyukája "túlzottan"szereti?
Úristen!
Egyébként, lehet azért van az, hogy csak néhány hónapja kezdte eztz mert ahogy írtad, a fiú 16 éves, gondolom most kezd férfiasodni vagy valami. És mivel az anyjának nincs senkije, biztos hiánya van.......
17/L
Ez a "hiánya van" akkora faaszság, mert akinek annyira nagyon dughatnékja van, az sem a fiára/lányára izgul.
Egyszerűen beteg.
Durva! Én láttam már ilyen anyukát... mikor a fia elsö komoly kapcsolata volt, hasonlóan "bekattant" és rivalizálni kezdett a lánnyal. Ölèbe ült a fiúnak, meg ölelgette puszilgatta, markolászta a lány jelenlétében. Ott volt apuka aki leállította.
Nem hiszem hogy rá van izgulva a barátodra, ilyesmit sejtek emögött, hogy anyucipicifia kezd nem anyucipicifia lenni, ezèrt próbál rá így csimpaszkodni...
Szerintem a barátod hatarozottan állítson le minden számára kellemetlen megnyilvánulást anyutól, de mondja ki konkrétan, hogy anya ezt NE csináld, mert kínos/ kellemetlen nekem, zavar.
Ha nem segít, akkor apa, nagyi, tesója anyukádnak, valaki aki tudna vele beszélni...?
Szia!
Remélem segít Nektek valaki, de szerintem beteg dolog.
Lehet azért most pattant ki, mert Veled próbál rivalizálni, de egyébként lehet célszerű lenne elköltöznie az apukájához, én legalábbis elmennék. Mert talán a barátod, 16 évesen is, túl fiatal ahhoz, hogy sérülések nélkül kezelje a helyzetet, és még nem felnőtt ehhez a szörnyű helyzethez. Mégha esetleg félre is érti.
Ha meg marad, hát akkor nyilván titkolnia kell, ha Veled találkozik és akkor talán kevesebb ilyen akciót kap, mert szerintem valahogy a tény váltotta ki, hogy Te mint barátnő sínen vagy vagy pedig egyáltaáln nem, sajnos az iylen furcsa anyai lelkivilágot egyáltalán nem értem.
Lehet hoygc sak annyi az egész, hoyg 16 éves az már majdhogynem felnőtt annyiban, hogy testileg és szülői engedéllyel ebben a korban házasodhatnak is.
Én elköltöznék a fiú helyében, de amúgy, ha én is szereplő lennék a történetben, én biztos, hogy a saját szüleimet is megkérdezném, hogy lakhatna-e nálunk.
Barátod nem tud az apjához költözni?
Egyáltalán nem normális ahogy anyuka viselkedik, arról nem is beszélve, hogy ez ennél csak rosszabb lesz. Ha majd komolyabbra fordul a kapcsolatotok akkor mindent meg fog tenni, hogy szétválasszon titeket. Az én párommal is hasonló sztori volt, bár az ő "anyja" egy fokkal jobb, de az is hasonlóan beteges volt. Mi meg is szakítottuk vele a kapcsolatot teljesen.
Szóval azt tanácsolom, hogy ha barátodnak van rá lehetősége akkor menjen az apjához lakni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!