A szüleim megkedvelik valaha a cigány származású barátomat? Hogy kedveltethetném meg velük?
A barátomon egyáltalán nem látszik,hogy cigány,de az apukája eléggé sötét bőrű. A szüleim egy rendezvényen találkoztak a szüleivel,mert akkor beszéltük meg,hogy akkor bemutassuk őket egymásnak,meg már anyáék is kíváncsiak voltak.
Nem mondanám,hogy kellemes találkozás volt,pedig a szülei nagyon aranyosak voltak(és azok is egyébként),de apám csak dünnyögött párat aztán haza kellett jönnöm velük,mert nem hagyta hogy velük maradjak.Otthon kiabált,hogy hogy merészelek egy ilyennel összejönni,meg a család szégyene vagyok,és ha nem szakítok vele akkor mehetek utána,mert vele többet nem lakok.Ez az eset két napja történt.Azóta kissé lenyugodott,mert nem találkoztunk a barátommal,így most azt hiszi hogy vége van,pedig eszemben sincs szakítani vele.
Anyának se tetszik a dolog,pedig ő még kedvelte is a barátom.
Tényleg egy normális,tisztességes család.
A barátom is főiskolára készül mint ahogy én,kedves,tisztelettudó,jószívű(amit meg is mutatott a szüleimnek),de ő már cigány és akkor menjen a fenébe.
Mit csinálhatnék?
Nehezen. Nem könnyű eset. Idővel, ha tapasztalják, hogy a srác méltó Rád, hogy kivételes.
Gondolj bele. Ha a tesód összeállna mondjuk egy arabbal vagy négerrel, Te csak úgy "szó nélkül elmennél" az eset mellett, EGYBŐL megértéssel fogadnád?
Ha el tudsz költözni akkor én elköltöznék, de gondolom még anyagilag nem tudod megtenni.
Ne hagyd, hogy a szüleid befolyásoljanak mert akkor mindenbe belefognak szólni egész életedbe.
Vagy azt tudod tenni, hogy titokban találkozol a barátoddal vagy szembe szállsz nyíltan a szüleiddel, de akkor nagyon sok balhé lesz.
Sajnállak én is voltam hasonló helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!