A szüleim megkedvelik valaha a cigány származású barátomat? Hogy kedveltethetném meg velük?
A barátomon egyáltalán nem látszik,hogy cigány,de az apukája eléggé sötét bőrű. A szüleim egy rendezvényen találkoztak a szüleivel,mert akkor beszéltük meg,hogy akkor bemutassuk őket egymásnak,meg már anyáék is kíváncsiak voltak.
Nem mondanám,hogy kellemes találkozás volt,pedig a szülei nagyon aranyosak voltak(és azok is egyébként),de apám csak dünnyögött párat aztán haza kellett jönnöm velük,mert nem hagyta hogy velük maradjak.Otthon kiabált,hogy hogy merészelek egy ilyennel összejönni,meg a család szégyene vagyok,és ha nem szakítok vele akkor mehetek utána,mert vele többet nem lakok.Ez az eset két napja történt.Azóta kissé lenyugodott,mert nem találkoztunk a barátommal,így most azt hiszi hogy vége van,pedig eszemben sincs szakítani vele.
Anyának se tetszik a dolog,pedig ő még kedvelte is a barátom.
Tényleg egy normális,tisztességes család.
A barátom is főiskolára készül mint ahogy én,kedves,tisztelettudó,jószívű(amit meg is mutatott a szüleimnek),de ő már cigány és akkor menjen a fenébe.
Mit csinálhatnék?
Valószínű úgy vannak vele hogy nem csak a fiú van, hanem a család is... Ők nem akarják hogy közük legyen a családhoz, tipikus dolog hogy "jaj a te lányod barátjának a családja ilyen-olyan". Bármit csinálnak, ti is kapnak belőle. Te is meg leszel bélyegezve. Nem vágyik erre senki hogy úgy nézzenek rá az utcán.
Féltenek. Náluk azért nem úgy működnek a dolgok, hogy szakítasz és csá pl... Egy barátnőm járt így, fenyegették, alázták sokáig, megverték az új barátját később, pedig nem volt megcsalás semmi, csak elmúlt a szerelem! Nekem sincs jó tapasztalatom velük, pedig csak osztálytársaim voltak.
Lehet megbékélnek, kicsi ugyan az esély, de támogatást/bizalmat (akár anyagi akár lelki) ne várj tőlük az tuti, azt se hogy szereti fogják őt. Sőt örülni fognak ha szakítotok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!