Ki ismer ebben magára?
Vagy szülőként vagy gyermekként?
Van valaki akire igaz valamelyik pont?
Valaki magára ismert?
Én hálaistennek nem, nálunk más természetű problémák akadnak ilyen téren, de egy biztos: a cikkíró sose nézett Trónok harcát. :D
Cersei imádta a kölkeit.
Nem ismertem rá a szüleimre, talán 1-2 enyhébb pont volt, ami néha megjelent, de ezt beszélgetéssel meg lehetett oldani és én is hibás voltam valamennyire. A gyerek is hibázhat, ne felejtsük el! Írom ezt még nem szülőként.
- OFF:
KRITIKA: Szegedi Éva 16 pontja, ami a fenti írásban található furcsa hivatkozási alapokat hoz fel szerintem.
Nehogy, már komolyan vegyünk egy olyan írást, ami A Trónok harca c. sorozatra hivatkozik (18-as korhatárú, tele van me#telen$éggel, erőszakkal, egy origo.hu cikk: "Nézze meg a Trónok harca legemlékezetesebb pu€érkodá$ait!")!
Ugyanígy komolytalan hivatkozási alap a Jóbarátok c. sorozat!
Emberek, a fentiek külföldi szórakoztató sorozatok, annak kiválóak, aki szereti őket, de nehogy már a bennük lévő karakterek hivatkozási alapok legyenek a magyar családok családterápiájához!
Ezen kívül két külföldi szerzőt említ meg, Susan Forward-ot és Dan Greenburg-ot (az utóbbi kétszer vált el, jelenleg a harmadik nejével él, és a második házasságából van egy gyermeke, amerikai zsidó író, újságíró, humorista).
Dan Greenburg fő műve a "How to Be a Jewish Mother", azaz Hogyan legyünk jó zsidó anyák című (zsidó humor könyv, teljes címe: How to Be a Jewish Mother: A Very Lovely Training Manual (1964)).
Ráadásul a fenti írás szerényen, csak az SzE monogrammal van ellátva.
Szegedi Éva, valóban Szeretlek Magyarország? Vagy egy másik ország.: Mondjuk Szeretlek Izrael?
MIELŐTT VÉGLEG IGNORÁLNÁNK A SZÜLEINKET, ELŐTTE GONDOLKODJUNK EL EZEKEN IS ÉS MINDIG NÉZZÜK MEG A FORRÁSOKAT!
- OFF vége -
Sajnos az én szüleimre 12 igaz. Ennek az lett az erednénye, hogy mára nem is tartom velük a kapcsolatot. Utoljára több, mint 2 éve beszéltem velük. :/
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!