Ki ismer ebben magára?

Figyelt kérdés

Vagy szülőként vagy gyermekként?

Van valaki akire igaz valamelyik pont?

Valaki magára ismert?

[link]

2016. aug. 6. 00:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Én egyik se vagyok, de néhányban magamra ismertem.
2016. aug. 6. 09:11
 12/30 anonim ***** válasza:
Butaság ez a lista. Bárkire rá lehet húzni bármit. Szerintem.
2016. aug. 6. 09:36
 13/30 piriiiii ***** válasza:

Én hálaistennek nem, nálunk más természetű problémák akadnak ilyen téren, de egy biztos: a cikkíró sose nézett Trónok harcát. :D

Cersei imádta a kölkeit.

2016. aug. 6. 10:39
 14/30 anonim válasza:
16/11
2016. aug. 6. 11:18
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem ismertem rá a szüleimre, talán 1-2 enyhébb pont volt, ami néha megjelent, de ezt beszélgetéssel meg lehetett oldani és én is hibás voltam valamennyire. A gyerek is hibázhat, ne felejtsük el! Írom ezt még nem szülőként.

- OFF:

KRITIKA: Szegedi Éva 16 pontja, ami a fenti írásban található furcsa hivatkozási alapokat hoz fel szerintem.

Nehogy, már komolyan vegyünk egy olyan írást, ami A Trónok harca c. sorozatra hivatkozik (18-as korhatárú, tele van me#telen$éggel, erőszakkal, egy origo.hu cikk: "Nézze meg a Trónok harca legemlékezetesebb pu€érkodá$ait!")!

Ugyanígy komolytalan hivatkozási alap a Jóbarátok c. sorozat!

Emberek, a fentiek külföldi szórakoztató sorozatok, annak kiválóak, aki szereti őket, de nehogy már a bennük lévő karakterek hivatkozási alapok legyenek a magyar családok családterápiájához!

Ezen kívül két külföldi szerzőt említ meg, Susan Forward-ot és Dan Greenburg-ot (az utóbbi kétszer vált el, jelenleg a harmadik nejével él, és a második házasságából van egy gyermeke, amerikai zsidó író, újságíró, humorista).

Dan Greenburg fő műve a "How to Be a Jewish Mother", azaz Hogyan legyünk jó zsidó anyák című (zsidó humor könyv, teljes címe: How to Be a Jewish Mother: A Very Lovely Training Manual (1964)).

Ráadásul a fenti írás szerényen, csak az SzE monogrammal van ellátva.

Szegedi Éva, valóban Szeretlek Magyarország? Vagy egy másik ország.: Mondjuk Szeretlek Izrael?

MIELŐTT VÉGLEG IGNORÁLNÁNK A SZÜLEINKET, ELŐTTE GONDOLKODJUNK EL EZEKEN IS ÉS MINDIG NÉZZÜK MEG A FORRÁSOKAT!

- OFF vége -

2016. aug. 6. 11:37
 16/30 anonim ***** válasza:

16-ból 15.

...nem semmi!

2016. aug. 6. 21:57
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az én szüleimre 12 igaz. Ennek az lett az erednénye, hogy mára nem is tartom velük a kapcsolatot. Utoljára több, mint 2 éve beszéltem velük. :/

23/F

2016. aug. 6. 23:10
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Akit ilyen szülők neveltek fel,az tudja hogy a szülei mérgezők,a cikk elolvasása nélkül is. Igen,engem is.
2016. aug. 7. 15:24
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Kb. a szenvedélybetegségen kívül az összes legaláb részben jellemző a szüleimre - de pontosan tudtam eddig is, hogy ők mérgező szülők.
2016. aug. 8. 16:35
 20/30 A kérdező kommentje:
Elképedtem a válaszokon, hogy mennyi szenvedő ember van, és mennyien nem néznek vissza, köztük engem.
2016. aug. 10. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!