Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki ezek alapján egy kicsit is magára ismer?
Figyelt kérdés
Akinek baromi jó a humorérzéke, tudja mi az az irónia, akivel lehet baromkodni egesznap, akinek ha beszolok valamit, nem sértődik be minden kis szaron, hanem úgy vállba vág, hogy 1 hétig is fájjon a jobb vállam..:DDDD akivel boldog lehet lenni. Akit lehet becézgetni, puszilgatni, simogatni, olelgetni, hozzabujni, akinek megéri ágyba vinni a reggelijet, valamint nem a hibákat keressük egymásban..2016. júl. 16. 17:00
1/27 anonim válasza:
én.. de előre szólok mindenki ezt foglya írni szval xD sorry :P
3/27 A kérdező kommentje:
Nem hiszek nektek..:DD tuti nem léteznek ilyen lányok.:(
2016. júl. 16. 17:16
4/27 anonim válasza:
Az, hogy hozzámbúj, cirógas, simogass, puszilgass alap.
Én hátba vágnálak, szóval...
A humorézék stimmel.
Magamra ismertem nagyjából.
5/27 anonim válasza:
De léteznek...A barátom pont ezekért a dolgokért szeret :D
6/27 anonim válasza:
Amúgy egy tényező kimaradt. Talán a legfontosabb: ne legyen senkije:D
8/27 A kérdező kommentje:
Jogos.. Pont találtam egy ilyent, de az a para, hogy van barátja..:/ De állítólag a barátja jövőhéttől már az eltűnt személyek között lesz..xdxdddd
2016. júl. 16. 17:28
9/27 anonim válasza:
,,Everybody thinks they have style, and everybody thinks they're funny. Most people aren't." :D
Magyarul: mindenki azt fogja neked most írni, hogy "én ilyen vagyok, én is", de valójában a kommentelők 90%-ának olyan jó a humora, mint egy zsák krumplinak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!