Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik és ő egyáltalán nem ismer. Hogy tudnám becserkészni egyszerűen menjek oda azt hívjam el valahov és akkor hova? 14/f
Figyelt kérdés
Ha eljönne velem hova hívjam el kell-e vele ismerkedni mielött elhívom?2015. dec. 6. 19:39
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne hívd el azonnal, előbb írj rá beszélgess vele és utána elhívhatod, de az is megtörténhet ha jobban megismered akkor már nem fog tetszeni..
De elöbb ismkerkedj vele!
3/8 A kérdező kommentje:
És ha leszólítom és megismerem hogy tudom az ismerettségünket arra felé terelni
2015. dec. 7. 20:15
4/8 anonim válasza:
Pl simán rairsz hogy nincs e kedve elmenni veled sétálni(de egyből mondd hogy mikor hogy lássa hogy magabiztos vagy), vagy ha Megtudod hogy melyik tantárgyak mennek neki rosszabbul akkor mondod hogy szívesen segítesz neki stb.
De ha már beszéltek akkor kialakul az magától is
14/L
5/8 anonim válasza:
Az a lényeg hogy magabiztos legyél
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi sajnos 2 baj van 1 nem egy településen lakunk és 2 nem egy évfolyamba na mindegy értem mit akarsz mondjam neki hogy pl csakúgy hazakisérem köszi
2015. dec. 7. 21:47
7/8 anonim válasza:
Megprobalhatnad :D mondjuk ez így tényleg nehéz
8/8 A kérdező kommentje:
Meg az a baj hogy suliban mindig a barátnőivel beszélget egyszer láttam egyedül a suliban
2015. dec. 8. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!