Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Önbizalomhiányra tippek?...

Önbizalomhiányra tippek? Leírtam a problémám talán más is magára ismer.

Figyelt kérdés
Reggel indulás előtt jól érzem magam(szépnek). Az utcán viszont olyan 1000 Palvin Barbi kinézetű lány rohangál azok mellett már rondábbnak.Aztán odaérek a suliba,ez egy lány osztály na ott úgy érzem hogy még egy dagi fiúsabb lány is szebb nálam,úgy érzem mire elkezdődött a nap kimerültek az önbizalom raktáraim.Törékeny vagyok kislányos,alacsony,de jó a stílusom sok mindenhez értek,hosszú hullámos hajam van babaarcom és még is letaglóz,hogy a korombeliekből árad a szexualitás,az önbizalom,a jókedv,a felszabadultság,(amit azért nem irigylek)a gátlástalanság is olykor.Persze nem szeretnék az átlagra hasonlítani,de nem tudom,hogy lehetne elcsípni egy kicsit ebből az önbizalomból.Mondom ezek átlagos lányok akikről szó van, és én mégsem tudom érezni a szépségem mert egy csúnyácska lánynak is nagyobb a kisugárzása mint nekem.Hogyan rendezzem magamban ezeket a dolgokat,hogy jól érezzem magam a bőrömben?

2015. okt. 24. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés vagy, hogy nem olyan ordenáré családban nevelkedtél, mint mások. A komoly fiúk ezt szeretik, és hiába lesz esetleg kevesebb udvarlód emiatt, azok a kapcsolatok - ha lehet ilyet mondani -, minőségiek lesznek.

Ettől függetlenül jó, ha tudod, hogy mindig az irányít, akinek a legnagyobb hangja van, még akkor is, ha hülyeségeket beszél. Te igyekezz megválogatni, kinek hiszel, kinek a példáját követed.

2015. okt. 24. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy egyébként? Középiskola alatt én is pontosan így voltam, tudtam magamról, hogy nem vagyok kifejezetten ronda, de mégis úgy éreztem, hogy mindenki szebb/jobb nálam. De ez inkább előny, hogy nem vagy ugyanolyan, mint mások, írtad is, hogy nem is szeretnél átlagos lenni. Ha még tizenéves vagy, előbb-utóbb ki fog alakulni az egészséges önképed, megtalálod majd, hogy miben vagy jó, és rájössz, hogy nem minden a tökéletes frizura, vagy a legdivatosabb ruhák. Próbálj meg minél többet barátkozni, ez jó arra, hogy minél több embert megismerj, és kiszakadj kicsit az osztálytársaid közül, megismerj más köröket, ahol lehet, hogy a legszebbnek fogod érezni magad, mert olyan visszajelzéseket kapsz fiúktól-lányoktól, hogy rájössz, hogy semmi baj nincs veled.
2015. okt. 24. 11:01
 3/5 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok,gimi után most kezdtem el egy szakmát,kissé úgy érzem,hogy a körülöttem lévő lányok abba fektetik minden energiájukat,hogy jól eladják magukat,mindent megosszanak magukról(képletesen és szó szerint is). Ebből én le szoktam szűrni egyfajta felszínességet.Én más személyiség vagyok, és akik ezt megérzik valamiért nem kíváncsiak rám(pedig én ezzel fordítva lennék.)
2015. okt. 24. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Amíg másokhoz hasonlítgatod magad nem fogod jól érezni magad, mindig lesznek nálad szebbek/érdekesebbek mindenhol, legalábbis te így látod, lehet másnak meg pont te tűnsz szebbnek, de ezt úgysem tudhatod, szóval lényegtelen.

Magaddal foglalkozz, ne másokkal, ne azzal hogy ők hogy néznek ki vagy mittudomén. Még ha 50 szupermodell venne körbe sem kéne rosszul érezned magad, mert attól te még nem vagy kevesebb náluk. Csak te látod így mert hasonlítgatod magad másokhoz. Erről kell leszokni.

2015. okt. 24. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,eddig mindegyik hasznos volt:)
2015. okt. 24. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!