Mit javasoltok önbizalomhiányra?
Figyelt kérdés
Előre kijelentem, nem sajnáltatni akarom magam, amit leírok azt teljes mértékben úgy gondolom.
Úgy érzem, a világ egyik legrondább lánya vagyok. Fiatal korom ellenére úgyhiszem nem leszek szebb és ez zavar. Főleg mert komolyan érdekel egy fiú, de semmi esélyem. Nagyon ronda vagyok és önbizalomhiányos. Mit tudnék tenni? A ,,húzz zacskót a fejedre, ásd el magad" megjegyzésektől kíméljetek. Köszönöm.
2015. jún. 13. 19:50
1/5 anonim válasza:
Mondták hogy ronda vagy, vagy mi??
2/5 anonim válasza:
leszaromtablettát. Napi 3x1 bogyó étkezések után.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
- stílus váltás
- önsegítő könyv
- sport
és hogy ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak rólad. Ha szépnek tartanád magad, akkor is lenne olyan aki beszólna. Mindenkinek nem lehet megfelelni, sőt más se akar neked megfelelni, akkor te miért tennéd meg neki?
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!