Van köztetek ilyen? Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
20 éves leszek, de már eléggé nagy pocakom van. NEM háj! Ha eszek egy kicsit, az alsó része eléggé kidudorodik, és nagyon idomtalan. Apámnak már akkora van mint egy 9 hónapos terhesnek. Mozgásra nincs sok lehetőségem.2014. okt. 18. 22:42
1/6 anonim válasza:
Az apádét sörhasnak hívják.
Egyébként mindenkinek evés után kidundorodik a hasa.
2/6 A kérdező kommentje:
de egyik 20 évesen se látok ilyen pocakot
2014. okt. 18. 22:47
3/6 anonim válasza:
Normális mennyiséget egyél, amúgy tényleg mindenkinek kidudorodik evés után, de nyilván mások hasát nem látod a ruha alatt... Mozgásra meg mindig van lehetőség, hacsak nem vagy rokkant.
4/6 anonim válasza:
Az én férjemnek (22) is olyan a hasa, de ő sok kólát iszik, meg szerintem nem is eszik rendesen (no zöldség kis gyümölcs sok kóla) és szerintem attól van :D kicsit olyan mintha 3 hónapos terhes lenne
5/6 anonim válasza:
Genetika.
Nem elég erős a hasizmod, vagy valami ilyesmi magyarázatot hallottam rá.
Nekem is mindig lesz egy pici pocim, hiába fogyok bármennyit. Ruhában viszont szinte nem is látszik.
Szintén 20 vagyok, csak lány.
6/6 A kérdező kommentje:
amúgy elég izmos testalkatom van, 175 vagyok, és 70 kiló
2014. okt. 19. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!