Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám kezd alkoholistává...

Apám kezd alkoholistává válni, lehet valamit csinálni?

Figyelt kérdés
Vett egy 5 literes pálinkafőzőt és valószínűleg ő fogja meginni egyedül 1 hónap alatt. Persze a témát szóba se lehet hozni mert még neki áll feljebb. Törődjek bele, hogy szétb***-a a szervezetét és alig van pár éve hátra?
2016. aug. 5. 09:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Már alkoholista. Most jön az élet szétbaszása maga körül. Nem tudom mi a megoldás, de az én apám is kb így állt a földbe.
2016. aug. 5. 19:58
 12/14 Phoney ***** válasza:

Öt literes pálinkafőző miatt alkoholistává válni az már igazi szorgalom, még akkor is, ha egész évben van hozzá olcsó gyümölcs. A gyakorlatban egy 5 literes főző borzasztóan kicsi, nem igazán való cefrefőzésre.

ma 12:34

„Egyszer a rádióban hallottam, hogy ha egy kis hiba is becsúszik a pálinka készítése közben, meg lehet tőle halni....” – ez egy szakállas népriogató mítosz, persze káros lehet az egészségre, vagy hosszú távon vedelve nagyobb bajt is okozhat (leginkább gégerákot), de akut mérgezést csak a pancsolt szesz szokott okozni. A szeszfőzés első 3-400 évében szó szerint azt sem tudták, mit csinálnak, mégse haltak ki Európa szeszfogyasztó vidékei.

2016. aug. 5. 21:34
 13/14 Carragher_x ***** válasza:
Most mitől is tekintjük őt alkoholistának? Azért mert pálinkát főz? :D:D:D:D:D
2016. aug. 6. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Aki napi 2-3 deci pálinkát megiszik és mellé sörözik, az nem kicsit alkoholista már most is. Gyakoratilag nincs józan pillanata, ha el is osztja egész napra, akkor is mindig spicces.

[link]

Idült alkoholista. Utolsó fázis. Ebből nem nagyon van kiút.

2016. aug. 7. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!