Normális, ha egy anyuka enhedi a 13 éves lányának, hogy szőrtelenítsen, mégegyszer ki legyen lövetve az egyik füle és szivacsos melltartót hordjon?
Bakker! Egy kuslánynak, akinek van melle, csak szivacsos melltartót engednék. Nem a push-up miatt, hanem mert azon nem látszik át a mellbimbó.
Kinek hiányzik, hogy a kislányának a bimbóit stíröljék a pasik? Láttam meglett férfiakat 13 éves tanítványaimat bámulni a suli elött, szívesen megrugdostam volna őket. Sajna nehéz megmondani a korukat. Fejlettek, csinosak, ez van...
Igen, szőrteleníteni is normális, ha már a gyereket zavarja, és gátlásos miatta.
Az én lányom 8 éves. Azt kérdezte, mikor hord majd szép kerek melltartót. Azt mondtam, amijor megnő a melle. Már alig várja.
Ezt a kérdést mintha az én anyukámról tették volna fel... :D
Amióta 12 vagyok szőrtelenítek, 2 hete kezdtem el melltartót hordani (nagyon vékony szivacs/ 70/A) és a jobb fülembe fél éve van egy 2. lyuk.
És nem lettem/vagyok ezektől se jobb, se rosszab mint nélkülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!